Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PP-DD Timiș la un pas de dispariție! ”Vicele” CJT, Florian Zanfir și consilierul Teodor Crișan, au dezertat pentru a se înscrie în PSD! EXCLUSIV

- Advertisement -

Așa cum vă informam încă din această dimineață, conducerea PP-DD a luat o decizie în afara legii, una care poate duce la dispariția unor filiale, sau chiar a întregului partid, din dorința de a ține cu forța membrii în formațiunea politică condusă de la București de Simona Alice Man.

La ora actuală, deși poate nu mai este de actualitate, Partidul Poporului Dan Diaconescu are patru consilieri în Consiliul Județean Timiș. Aceștia sunt Florian Zanfir (foto), care este și vicepreședintele CJ Timiș, și Teodor Crișan, alături de Petru Juravle și Dorel Demea. Surse din interiorul partidului ”Domnului Dan” susțin că primii doi, mai exact Zanfir și Crișan au bătut deja palma cu Partidul Social Democrat, asta deși purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Ursulețu, ne-a precizat că: ”Nu știu nimic despre acest lucru. Nu am cunoștință despre asta, dar cu siguranță vom afla mâine, la Conferința Județeană Extraordinară a PSD Timiș”, însă informația ne-a fost confirmată, în mare măsură chiar de Florian Zanfir. ”Sunt pe drum! Nu am ajuns încă!” ne-a declarat ”vicele” CJ Timiș, făcând referire la faptul că nu a anunțat la PP-DD, deocamdată.

Aceleași surse confirmă faptul că ceilalți doi consilieri județeni, care nu s-au ”transferat” la social-democrați, vor face pasul înapoi din PP-DD, urmând să rămână independenți, ceea ce ar face ca Partidul Poporului – Dan Diaconescu să rămână fără niciun consilier județean în Timiș, dar acest lucru s-ar putea întâmpla și pe plan național dat fiind faptul că persoane din conducerea partidului mizează pe amenințări și pe presiuni exercitate asupra membrilor partidului pentru a nu părăsi ”corabia” violetă.

Cu această ocazie, putem vedea și noi, alegătorii de rând, de câtă seriozitate dau dovadă cei din PP-DD, oameni politici care ar trebui să conceapă proiecte pentru binele țării, nu să amenințe și să ”dea în cap” propriilor consilieri. Ba mai mult de atât, să aducă pe plan local ca președinte de organizație județeană, un ”interimar” din alt județ!

Așteptăm cu nerăbdare desfășurarea evenimentelor…

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore