Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPremierul Victor Ponta a ”FUGIT” din țară, de Paști! Cât a PLĂTIT...

Premierul Victor Ponta a ”FUGIT” din țară, de Paști! Cât a PLĂTIT pe bilete și cum ”s-a băgat în seamă” Olguța de Craiova FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Premierul Victor Ponta (PSD) şi-a delegat atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea (UNPR), întrucât, anunța social-democratul, pleacă în concedi, alături de familia sa. ”Vă urez Paşte fericit! Voi sta cu familia într-un loc în care sper să nu mă găsiţi…” a spus Victor Ponta, jurnaliștilor.

Un bucureștean aflat în avionul în care s-a urcat premierul l-a fotografiat pe social-democrat și a postat imaginile pe contul său de Facebook, dezvăluind destinația primului ministru. ”În ultima postare pe Facebook, Ponta va îndeamna să cereți și să păstrați bonurile fiscale pentru tombolă. Victor Ponta: «Cereți și păstrați bonurile fiscale! Luni, 13 aprilie, începând cu ora 11:30 va avea loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale. Succes!». Victoraș, cere și păstrează bonurile fiscale de la Lufthansa, de la hotel, de la shopping, când pleci din America, nu uita să-ți ceri taxele înapoi, la JFK, că-s o gramadă de bani și e pacat… PS: Premierul Victor Ponta a declarat misterios jurnaliştilor: «Vă urez Paşte fericit! Voi sta cu familia într-un loc în care sper să nu mă găsiţi…». Oops, Ghinion 😉 ”, a postat Marius Mina, un român care a plecat cu același avion în care se afla Ponta, spre New York.

Odată postat acest mesaj, alături de imaginile de mai jos, prietenii celui care a făcut ”dezvăluirea” au început polemicile, de unde n-a lipsit primarul Craiovei, care a ținut morțiș să ”se bage în seamă”, comentând că: ”Va veni o vreme în care, până și tu, vei recunoaște că a guvernat foarte bine. E tot ceea ce contează. Sper să vină odihnit, relaxat și gata să semneze stadionul de la Craiova. Paște fericit, Marius!”. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns, extrem de civilizat, primăriței, spunând că: ”N-am pomenit nimic despre guvernare, să vină odihnit și să semneze stadionul, să-l pot lauda. Paște frumos!”.

Bărbatul care a postat imaginile a făcut și o simulare pentru a afla cât au costat cele patru bilete plătite de familia Ponta pentru a ajunge de la Frankfurt (de unde a plecat avionul direct la New York), ținând cont de operatorul zoborului, dar și de clasa la care a zburat premierul, alături de soția sa Daciana și cei doi copii, iar rezultatul nu este deloc de neglijat: 14.205,44 EURO a achitat familia Ponta pentru această cursă, conform simulării făcute de Marius Mina, bucureșteanul care a dezvăluit unde s-a ”ascuns” Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

(P) Noi am fost mereu în mijlocul oamenilor, nu doar acum în perioada electorală

Domnule Dobra, constatăm că PSD Timiș a pornit în forță campania electorală, iar prima...

Victor Ponta: Domnul Robu, tot un fel de Vanghelie, dar din Banat.

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe lângă fotbal şi politică să...

Demisionarul Victor Ponta, PE ASCUNS, la Timișoara!

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe lângă fotbal şi politică să...