AcasăStiriCum se mai ”rezervă”, ILEGAL, locurile de parcare din Timișoara! Cu ȚEAPA!...

Cum se mai ”rezervă”, ILEGAL, locurile de parcare din Timișoara! Cu ȚEAPA! FOTO

Lipsa locurilor de parcare din Timișoara îi face pe șoferi, de multe ori, să treacă dincolo de limita bunului-simț și chiar a legalității. De la mașini parcate pe trotuare (și aici mă refer la cele parcate pe toată lățimea spațiului dedicat pietonilor) și până la cele garate pe spațiul verde, de la cele parcate efectiv pe șosea și până la altele urcate te miri pe unde, sau parcate pur și simplu pe trecerile de pietoni sau pistele de biciclete, le cunoaștem pe toate.

Un fenomen mai ”nou” este cel de ”rezervare” a locului de parcare, acolo unde nu este cazul deși acest lucru este ilegal. Pe strada Gheorghe Doja, în fața imobilului cu numărul 6, așa cum se poate observa și din imagini, câteva locuri de parcare (cel puțin vreo două) au fost ”reținute” pentru anumite mașini, deși acest lucru nu este posibil pentru cetățenii Timișoarei, conform regulamentelor date de cei de la Administrația Domeniului Public.

Mai mult decât atât, modul de ”rezervare”, cu ajutorul câtorva țăruși din lemn, este unul extrem de periculos pentru ceilalți șoferi care trec prin zonă, dar chiar și pentru pietonii care traversează strada, cu atât mai mult cu cât țărușii, înfipți în găurile sistemului de canalizare, nu sunt ”orientați” tocmai normal.

Imaginile de mai jos ne-au fost transmise de o timișoreancă ce domiciliază în zona străzii Gheroghe Doja, iar acesta ne-a povestit că acesta a devenit un ”obicei” în fața imobilului amintit. Astfel de ”sesizări” ne poți trimite și tu, prin intermediul rubricii noastre ”Trimite-ne o știre sau un pont!”, cu condiția ca, pe lângă imagini, să ne trimiți și o scurtă descriere a ”pățaniei” tale, dar și un număr de telefon sau o adresă de e-mail, pentru a te putea contacta în cazul în care avem nevoie de amănunte suplimentare!

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente