România, SINGURA țară europeană care DEMOLEAZĂ o autostradă pentru a o reconstrui! Stimabile Ioan Rus, cine-i curvă acu’?

- Advertisement -

Vă mai amintiți de neghiobu’ și îngâmfatu’ de Ioan Rus, ministrul ăla deștept din PSD care explica el cum: ”România are trei milioane de oameni, să zicem, din forţa activă, în acest moment, în occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”.

Sigur vă amintiți, pentru că nu oricine își permite să jignească astfel un popor întreg, un popor care i-a votat partidul (în majoritate) și care l-a ”trimis”, indirect ce-i drept, pe neghiob, acolo, pe fotoliul de ministru al transporturilor, unde era ”instalat” la momentul inaugurării Lotului 3 al Autostrăzii Sibiu-Orăştie. Acesta a fost dat în folosință în luna noiembrie a anului 2014, culmea, chiar înainte de alegerile prezidențiale – alegeri la care candida tocmai Victor Ponta. Lotul respectiv are o lungime de 22 de kilometri, iar şase dintre aceștia au fost afectaţi de alunecări de teren.

Bun. Acum că ne-am lămurit cine e Rus (și nu numai el), vă mai spunem că un sector lung de 200 de metri din lotul mai sus amintit urmează să fie complet demolat deoarece un studiu al ”drumarilor” arată că terenul pe care a fost construită autostrada este ”moale” și o ia la vale. Aceasta este o premieră europeană, cu atât mai mult cu cât fondurile din care a fost construită șoseaua de mare viteză sunt provenite tocmai de la UE.

Făcând o scurtă analiză ”pe text”, și văzând că domnia sa ministrul explica faptul că cea mai mare parte dintre românii plecați la muncă peste hotare lucrează tocmai în construcții și autostrăzi, iar el a ”lucrat” în țara sa, mai ales la inaugurare de autostrăzi, cu ”specialiști” precum domnia sa primul-ministru Victor Ponta. Păi nu era mai bine dacă matale aveai ”cojones” și țipai ca din gură de șarpe că nu poți descide autostrada că e făcută în grabă și nu e corect executată??? Tocmai de aici rămâne întrebarea: Cine-i curva acu’? Dar golanii?

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img