Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePrimarul este nemulțumit de blocarea licitației pentru implementarea sistemului de supraveghere video...

Primarul este nemulțumit de blocarea licitației pentru implementarea sistemului de supraveghere video a traficului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei este nemulțumit de firmele implicate în licitația pentru implementarea unui sistem de supraveghere video a traficului din oraș. Edilul a explicat că demersul este blocat de tot felul de contestații, venite din partea celor care nu reușesc să se impună. Edilul a cerut instituțiilor statului să se implice în problemă pentru ca Timișoara să nu piardă fondurile europene alocate pentru acest proiect.

„Ne tot blochează anumite firme în procesul de informatizare a traficului cu camere video, mereu apar contestații, mă aștept ca instituțiile statului să monitorizeze ce se întâmplă. Nu vreau ca din cauza acestor contestații să pierdem fonduri europene. Aceste firme mereu cer clarificări, de un an de zile se depun contestații, iar Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor tot suspendă procesul. Eu înțeleg că sunt mize mari la mijloc, dar toata lumea trebuie să aplice legea”, a explicat primarul.

Edilul a dezvăluit că una din firmele implicate în licitație a încercat să meargă chiar și mai departe. Patronul firmei Swarco Traffic România, parte a grupului internațional Swarco, ce deține și firma de bijuterii Swarovski, a venit cu un elicopter la Timișoara pentru a încerca să obțină o întrevedere privată cu Robu. Primarul a declarat că a refuzat invitația.

„M-a chemat patronul firmei Swarco Traffic România să avem o întâlnire particulară. A venit cu elicopterul la Timișoara dar eu am refuzat pe motiv că firma dânsului se află în licitația pentru camerele din oraș.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...