Nicolae-Robu

Nu! Este răspunsul pe care l-a dat primarul Timişoarei, astăzi, la interpelarea PSD Timiş, care a cerut ca directorul Poliţiei Locale din Timişoara să fie demis din interimatul de trei ani de zile de la conducerea direcţiei.

„Nu o să-l demit pe domnul director Cojan şi nu o să organizez concurs aşa cum vor pesediştii care tot au încercat de câţiva ani făcând uz de prezenţa lor în structurile de putere vor să îşi impună un om în fruntea Poliţiei Locale, așa cum vor să își pună peste tot și așa cum de când există acest partid el procedează la toate nivelurile. Eu de când am venit în primărie nu am dat pe nimeni afară pe motiv că a ajuns acolo adus de Ciuhandu, de Grindeanu, de Orza sau de cine a mai fost în diverse funcții de-a lungul timpului. (…)Domnul Cojan acolo a fost în poliție, nu e angajat de mine după cum știți, nu am avut nicio intenție să pun vreun om de-al meu sau de-al partidului meu”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Robu a profitat de ocazie din nou pentru a critica atitudinea lui Corneliu Vaida, care a jignit poliţiştii locali, în timp ce atrăgea atenţia că aceştia au greşit.

„Consider că Poliția Locală a Timișoarei este o structură care per ansamblu își face datoria, dar care are anumite scăpări. Iar în relația de saptămâna aceasta cu acel personaj pe nume, Vaida, Poliția Locală a greșit pentru că l-a luat în seamă. Ați văzut că eu am luat atitudine publică și i-am explicat și domnului Cojan că nu trebuie să aibă astfel de sensibilități. Evident că cetățeanul respectiv face lucruri care până la urmă arată creșterea pe care o are. Nu folosesc și epitete pe lângă substantiv. Poți critica în mod civilizat într-un stat civilizat. În orice caz nu a fost amendat așa cum pretinde el cu o nerușinare care îl caracterizează de multă vreme, nu de azi de ieri pentru că a publicat acea poză cu mașini ale poliției parcate ilegal. Pentru asta trebuie felicitat, a făcut o faptă bună. El a fost amendat pentru injuriile aduse poliției, polițiștilor și poliția când eu am venit cu critici că a procedat așa cum a procedat mi-a prezentat afirmațiile pe care cetățeanul respectiv le-a făcut de-a lungul timpului”, a mai spus Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here