Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPrincipalii candidați pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, la vot

Principalii candidați pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, la vot

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Încă de dimineață, principalii candidați pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș au mers la vot. Însoțiți de familie sau staff-ul de campanie, aceștia și-au exercitat dreptul constituțional.

Nicolae Robu, candidatul PNL pentru Primăria Timișoara, a votat la ora 9 la secția amenajată la Școala Generală nr. 30, din zona Soarelui, însoțit de soția și fiica sa. La scurt timp după ce a intrat în cabină, Robu a ieșit, pentru a sesiza o problemă, respectiv numărul ștampilei nu se vedea clar. Membrii biroului electoral al secției l-au asigurat că buletinul său de vot va fi luat în calcul. Actualul primar a declarat la ieșirea de la urne că a votat pentru continuitatea procesului de schimbare radicală în bine a Timișoarei.

Principalul său contracandidat, din partea PSD, Florin Bîrsășteanu, a votat la ora 11, la o secție amenajată pe strada Aluniș din Timișoara. El a venit la urne însoșit de soția sa, și spre surprinderea sa, nu a fost recunoscut de către alegători. Bîrsășteanu a declarat că a votat pentru un oraș mai frumos.

Sorin Grindeanu, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Timiș, a votat la ora 10, la o secție amenajată în zona Dacia. La ieșirea de la urne, el a declarat că a votat oameni, nu roboți, și că s-a gândit la viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...

Batalie in doi pentru functia de rector al Universitatii Politehnice din Timisoara

Calendarul alegerilor academice din Universitatea Politehnica Timișoara aduce, în această perioadă, procesul de constituire...