Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD Timișoara și-a ”tras” departamente cu specialiști. Ce planuri are organizația VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe data de 5 iunie, PSD Timișoara și-a ales noua conducere a organizației locale, noul președinte ales fiind desemnat Sebastian Răducanu. Acesta precizat ieri că Biroul Municipal a devenit activ imediat și s-au creionat mai multe aspecte care țin de organizarea politică.

Printre altele, Răducanu amintește faptul că, la nivelul Timișoarei, s-a făcut o reevaluare a organizațiilor locale, pe fiecare dintre cele patru colegii și s-au stabilit anumite acțiuni care trebuie făcute din punct de vedere organizatoric. ”Am reușit să strângem toate problemele cu care se confruntă cumunitatea din fiecare cartier în parte și am stabilit modalitatea în care vom putea să le rezolvăm”, a precizat președintele PSD Timișoara.

Biroul Municipal al PSD Timișoara a stabilit crearea unor departamente pe mai multe domenii principale: economic, social, educație, sănătate și altele, unde activează membrii și simpatizații PSD, specialiști în domeniile respective, aceștia monitorizând tot ce înseamnă administrație locală, urmând să prezinte un plan de măsuri pentru perioada imediat următoare.

”Nu vom încerca să stricăm ceea ce este bine făcut, ci vom încerca să găsim soluții pentru lucrurile care nu s-au rezolvat, să venim cu alte variante și să încercăm să ne canalizăm pe nevoile cetățenilor din Timișoara. PSD Timișoara nu va intra în vacanță pentru că lucrăm la acest plan de activități. Vom sancționa orice derapaj din partea administrației locale, nu vom sta cu mâinile în sân și vom reacționa de fiecare dată când considerăm că este necesar. Le-am transmis și colegilor mei din Consiliul Local că îmi doresc o mai mare implicare în tot ceea ce înseamnă problemele orașului”, a mai explicat Sebastian Răducanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=KKFpx82-L6E&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Radu Țoancă, despre o nouă țeapă marca Fritz! Firma de avocatură a Colterm a dispărut ca măgarul în ceață

Consilierul local PSD, Radu Țoancă prezintă o nouă ”țeapă” dată de administrația Fritz. Mai...

Semnal de alarmă tras de managerul Spitalului Judeţean din Timisoara privind sănătatea femeilor din România

Conferinţă de prestigiu la Arsenal Park, acolo unde specialişti în medicină din ţări precum...

Se fac angajări la Spitalul Judeţean. Patru posturi de specialişti, vacante

Spitalul Judeţean din Timişoara caută personal. Sunt disponibile nu mai puţin de patru posturi...