PSD Timișoara și-a ”tras” departamente cu specialiști. Ce planuri are organizația VIDEO

- Advertisement -

Pe data de 5 iunie, PSD Timișoara și-a ales noua conducere a organizației locale, noul președinte ales fiind desemnat Sebastian Răducanu. Acesta precizat ieri că Biroul Municipal a devenit activ imediat și s-au creionat mai multe aspecte care țin de organizarea politică.

Printre altele, Răducanu amintește faptul că, la nivelul Timișoarei, s-a făcut o reevaluare a organizațiilor locale, pe fiecare dintre cele patru colegii și s-au stabilit anumite acțiuni care trebuie făcute din punct de vedere organizatoric. ”Am reușit să strângem toate problemele cu care se confruntă cumunitatea din fiecare cartier în parte și am stabilit modalitatea în care vom putea să le rezolvăm”, a precizat președintele PSD Timișoara.

Biroul Municipal al PSD Timișoara a stabilit crearea unor departamente pe mai multe domenii principale: economic, social, educație, sănătate și altele, unde activează membrii și simpatizații PSD, specialiști în domeniile respective, aceștia monitorizând tot ce înseamnă administrație locală, urmând să prezinte un plan de măsuri pentru perioada imediat următoare.

”Nu vom încerca să stricăm ceea ce este bine făcut, ci vom încerca să găsim soluții pentru lucrurile care nu s-au rezolvat, să venim cu alte variante și să încercăm să ne canalizăm pe nevoile cetățenilor din Timișoara. PSD Timișoara nu va intra în vacanță pentru că lucrăm la acest plan de activități. Vom sancționa orice derapaj din partea administrației locale, nu vom sta cu mâinile în sân și vom reacționa de fiecare dată când considerăm că este necesar. Le-am transmis și colegilor mei din Consiliul Local că îmi doresc o mai mare implicare în tot ceea ce înseamnă problemele orașului”, a mai explicat Sebastian Răducanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=KKFpx82-L6E&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare