ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Scandal la Lepa Brena. Sânge, aur şi manele

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vestitul club timişorean a găzduit aseară o petrecere cu uşile închise, unde au avut acces doar cei mai stilaţi şi valoroşi interlopi ai vestului. BMW-uri şi „Mele-uri” care mai de care mai strălucitoare şi blindate şi-au transportat posesorii la evenimentul „high class”. Desfăşurat într-un decor aparte, special aranajat pentru sosirea interpretului de manele, petrecăreţii s-au înfruptat din paharale de şampanie cu Swarovski, sticlele de whiskey suflate în aur sau vinul produs pe podgoriile vestice, celebre pentru strugurii acrişori crescuţi cu muzică orientală la apusul soarelui. Nici specialităţile gastronomice nu au lipsit din meniu, participanţii s-au giftuit cu micii rumeniţi la Flacăra Olimpică, ceapă şi jumări importate din Dubai, sarmale coapte în Cuptorul de aur şi, desigur, tortul de 5 etaje decorat cu ghiuluri de caramel şi ceasuri de scorţişoară.

Lepa Brena (clubul, nu cântăreaţa) a vibrat din toate colţurile încă de la partea de warm-up, întreţinută de DJ Jean de la Făget, care a purtat petrecăreţii într-o călătorie muzicală prin cele mai îndrăgite hit-uri, „Aş da zile de la mine”, „Salam Ţa!” şi, desigur, „Nu te las”. Încărcate cu o putere emoţională şi o semnificaţie adâncă, piesele au pus în mişcare posterioarele doamnelor şi burţile domnilor. Puţin după miezul nopţii, când deja suspansul era prea intens, pe scenă a urcat headliner-ul serii: Nicolae Guţă. Acesta a fost momentul ce a declanşat acţiunea, printre boabele de sudoare şi chiuielile neîncetate, doi dintre interlopii prezenţi la eveniment au intrat în conflict. Giani Cometă şi Elvis Piedone s-au certat pe sumele de euro ce urmau a fi date lăutarilor, primul susţinând că el va da mai mult. Într-o fracţiune de secundă, săbiile şi cuţitele au ieşit la iveală, dând naştere unui adevărat carnagiu. În tot acest timp, Nicolae Guţă a asigurat coloana sonoră şi a dat dedicaţii. Petrecerea s-a „spart” la sosirea forţelor de ordine care, după ce au aplanat situaţia, au rămas să se distreze alături de petrecăreţi.

Contactat telefonic, Nicolae Guţă a declarat pentru Vocea Timişului că astăzi este 1 aprilie!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore