asfalt-spart-E.ON-Gaz-plopi-albastrelelor-5
Foto: Radu Constantin

Viceprimarul Dan Diaconu a anunțat astăzi că municipalitatea va începe renovarea și modernizarea a două străzi din zona UMT, strada Avram Imbroane către Muzeul Satului, respectiv strada Spitalul Nou.

Strada Avram Imbroane se va extinde la 4 benzi pe o lungime de 520 de m şi o lăţime de 14m pe porţiunea de la platforma UMT până la Muzeul Satului. În paralel se vor realiza locuri de parcare în cvartalul de blocuri din zona UMT.  Lucrarea este extrem de importantă atât pentru locuitorii din zonă, cât şi pentru platforma industrială, dar şi pentru evenimentele din zona Muzeul Satului – Grădina Zoologică.

Strada Spitalul Nou este una dintre cele mai degradate din Timişoara. Pe o lungime de 676 de m şi o lăţime de 25m se vor realiza lucrări de reabilitare a tramei stradale. Valoarea lucrărilor este de 1.200.000 de lei, iar termenul de realizare este de 30 de zile.

“Există două lucrări importante în domeniul reabilitării tramei stradale. Vorbim de extinderea la 4 benzi a străzii Avram Imbroane pe sectorul din zona UMT până la Muzeul Satului. În paralel, în spatele blocurilor urmează să fie realizate locuri de parcare. Cea de-a doua stradă este strada Spitalul Nou care face legătura între trecerea la nivel de cale ferată din zona Continental până pe Calea Lugojului. Lucrarile vor începe chiar din această săptămână. Directorul CFR Infrastructura și-a exprimat acordul de a realiza lucrări la trecerea de cale ferata, din banii CFR” a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.