Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSe demoleaza garaje in patru zone diferite ale Timisoarei. Vezi bilantul ”garajiadei”!

Se demoleaza garaje in patru zone diferite ale Timisoarei. Vezi bilantul ”garajiadei”!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Municipiului Timișoara (PMT) a anunțat bilanțul demolărilor de garaje, acțiune demarată în cursul anului 2018. În cadrul acesteia, au fost puse la pământ 670 de unități, în prezent fiind în curs de demolare alte 244 de garaje.

PMT a făcut un bilanț al acțiunii de demolare a garajelor de pe domeniul public. Conform reprezentanților instituției, în acest moment se află în derulare procedura de demolare pentru 244 de garaje: 78 în zona Soarelui, 77 în zona străzii Martir Dumitru Jugănaru, 8 în zona Dacia, pe strada Zborului şi 81 în zona Mircea cel Bătrân.

În cursul anului 2019, au fost demolate 448 garaje, din care: 40 în careul de blocuri situate pe străzile Sirius – Arenei – Rachetei – Bd. Sudului, 29 în careul de blocuri al străzilor Transilvania – Clăbucet – Vlăsiei, 14 în careul de blocuri din str. Aştrilor – Aleea Icar – Bd. Liviu Rebreanu, 39 în careul de blocuri din zona Amforei – Ulmului, 117 în careul de blocuri din zona străzilor Sirius – Bd. Sudului – Intrarea Arenei – Uranus – Aleea Cristalului, 38 în careul de blocuri din zona străzilor Rusu Şirianu – Chiriac, 95 în careul de blocuri din zona străzilor Aleea Azurului – Aştrilor – Sirius, 44 în careul de blocuri din zona străzilor Mareşal Alexandru Averescu – Crivaia – Martir Alexandru Ferkel-Suteu – Martir Dumitru Jugănaru; 1 garaj situat pe strada Iancu Văcărescu vis-a-vis de punctul termic, 31 în zona străzilor Constantin Rădulescu Motru – Holdelor şi strada Brazilor.

În 2018 şi 2019 au fost demolate, în total, 670 de garaje şi sunt în proceduri de demolare alte 244, ceea ce înseamnă un total de 914 garaje demolate sau în curs de demolare, dintr-un total de 4.160 garaje edificate pe domeniul public, conform municipalității capitalei Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare