Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Show erotic de Moş Nicolae pe străzile Timişoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Timişoara a început pregătirile pentru cele mai fierbinţi petreceri ale iernii.

In ajunul sărbătorii, designerul Adrian Haiduc s-a ţinut de senzaţii tari. Astfel, excentricul timişorean a dorit să fie intermediarul lui Moş Nicolae pentru patru dintre tinerele Agenţiei de Modeling PTK. Se pare că nu prea au fost ele cuminţi în timpul anului căci, „moşul” nu a sosit cu cadouri. În schimb, Haiduc l-a implorat şi Moşul s-a milostivit, într-un final.

Şi… surpriză… O limuzină de lux oferită de limuzinetimişoara.ro a făcut ca show-ul să prindă proporţii. Haiduc şi cele patru graţii au făcut o plimbare exotică în plin sezon hibernal. Frumuseţile, patru la număr, din showbizz-ul local au făcut senzaţie în plin centrul Timişoarei. Fetele nici nu au stat pe gânduri şi… supărate fiind l-au „devorat” pe Bogdan Pătruică, cel mai bun prieten al lui Adrian Haiduc.

Se pare ca Moş Nicolae a avut de unde să aleagă. Iar Adrian Haiduc a declarat simplu şi sec: „Îl aştept pe Moş Nicolae, am fost cuminte”.

Ritmuri sexy, distracţie, spaţiul specific interiorului unei maşini de lux – sunt ingredientele prezenţei exotice timişorene din ajunul sărbătorii de Moş Nicolae. Astfel, Adrian Haiduc a lăsat deoparte bujuteriile şi a încercat să fie un Moş Nicolae darnic şi iubitor, oferindu-le frumoaselor fete un „cadou celibatar”, un manager de succes. Şi…, ca la orice petrecere, sampania a curs, veselia, muzica şi antrenul au făcut ca atmosfera să fie  una de adevărată sărbătoare.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu cat de mult cadreaza acest gen de manifestare in aceste zile de decembrie, insa daca asa este mersul lucrurilor cel putin sa fi fost si noi cumva anuntati din vreme sa nu trecem cu cei mici prin zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare