ȘMECHERIA, sancționată din nou de Poliția Rutieră, la Pasajul Jiul din Timișoara FOTO/VIDEO

Date:

Miercuri, 4 martie 2015, șoferii care au trecut pe sub Pasajul Jiul din Timișoara au fost luați la ochi de oamenii legii. Nu toți, desigur, doar acei șoferi care nu respectă marcajele şi indicatoarele rutiere şi virează stânga de pe Bulevardul Republicii pe sub pasajul amintit, de pe o altă bandă de preselecţie decât cea dedicată acestui scop.

Mai multe echipaje de poliţişti au desfășurat o nouă acțiune de amploare pentru a sancționa cum se cuvine şoferii certați cu bunul simț, care îi sfidează pe cei care așteaptă în coloană, legal, oprindu-i pe toți cei care au virat stânga de pe banda din mijloc, bandă destinată exclusiv mersului înainte.

O acțiune similară a avut loc şi la intersecția străzilor Eroilor de la Tisa și Ştefan cel Mare, tot pe tema nerespectării indicatoarelor şi marcajelor rutiere. În această intersecție este restricționată virarea spre stânga, însă aproape jumătate dintre șoferii care intră pe strada Ștefan cel Mare, de pe Eroilor de la Tisa, încalcă legea.

În cadrul celor două acțiuni desfășurate de polițiștii timișoreni, s-au aplicat 103 sancţiuni contravenţionale, 86 dintre acestea fiind pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere, iar restul pentru neutilizarea centurii de siguranţă în timpul deplasării, precum şi lipsa documentelor prevăzute de lege. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. Valoarea sancţiunilor contravenţionale este de aproape 25.000 de lei.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare