politia-amenda-buletin-permis-de-conducere

Miercuri, 11 februarie 2015, în jurul orei 12:00, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Calea Torontalului, din Timişoara. Procedând la verificarea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Arad, poliţiştii au constatat că acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere reţinut.

Puțin mai târziu, mai exact în jurul orei 17:50, poliţiştii Secţiei 1 din Timişoara au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Andrei Şaguna, deşi nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au oprit, pentru control, un moped care circula pe raza comunei Ghiroda. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea mopedul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înregistrat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale conducătorilor vehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here