ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Negocierile de la Minsk, la final. Poroşenko şi Putin au ajuns la un ACORD PARŢIAL privind criza din Ucraina

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroșenko, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, preşedintele Franței, Francois Hollande, și cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au încheiat negocierile de la Minsk pe tema conflictului ucrainean, informează joi RIA Novosti, citată de Reuters.

Negocierile maraton dintre preşedinţii Rusiei, Ucrainei, Franței şi cancelarul german începute miercuri seară la Minsk au durat peste 12 ore. Cei patru lideri au încercat să ajungă la o înţelegere privind un plan de pace pentru Ucraina care, chiar în pragul negocierilor, a fost, miercuri, din nou ţinta violenţelor sângeroase ale separatiştilor proruşi.

Potrivit DPA, citată de Agerpres, cei patru lideri au ajuns la un acord conform căruia, în următoarele 48 de ore, urmează să intre în vigoare un armistițiu, adică în data de 14 februarie. Agenția germană de presă menționează că acordul nu a fost încă semnat de liderii separatiști şi, se pare , că aceştia nu doresc să semneze documentul .

După semnarea acestuia de către participanții la summitul ‘ultimei șanse’, așa cum a fost denumită de presa internațională reuniunea de la Minsk, documentul va fi trimis pentru a fi examinat și aprobat de către aşa-numitul „Grup de Contact” format din reprezentanți ucraineni, ruși, ai liderilor separatiști și OSCE.

Pe lângă armistițiu, documentul cu privire la Ucraina mai prevede retragerea armamentului greu și crearea unei zone de securitate. Sursa.romaniatv.net. Foro:rsi.ch

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore