Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTurc cu buletin fals de Bulgaria, prins de polițiștii de frontieră la...

Turc cu buletin fals de Bulgaria, prins de polițiștii de frontieră la Cenad. Cât a plătit pe document pentru a ajunge în Schengen

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 11 februarie 2015, în jurul orei 23:00, la Punctul de Trecere a Frontierei din județul Timiș înspre Ungaria, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră o persoană de sex masculin. Bărbatul în cauză s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din Bulgaria.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului în cauză. Extinzându-se verificările s-a constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui document autentic. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul este Osman C., în vârstă de 31 de ani din Turcia.

Chestionat cu privire la proveniența actului, turcul a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România l-a obţinut de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 50 euro. A recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Germania şi nu poseda viza Schengen.

Poliţiştii de frontieră l-au oprit din drumul său spre ”Vest” şi au cercetarea acesteia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi tentativă de trecerea ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare