ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Șoferul care și-a INCENDIAT mașina după ce a produs un accident, a fost ARESTAT! Ce au descoperit polițiștii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ieri vă informam că un bărbat în vârstă de 35 de ani, fără permis de conducere, a produs un accident cu pagube materiale, în timp ce conducea un vehicul neînmatriculat pe raza localităţii Variaş. Mai grav decât atât, după producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei şi ar fi ascuns autoturismul pe un câmp, după care l-ar fi incendiat.

Între timp, polițiștii l-au reținut pe șoferul de ocazie pentru comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Bărbatul din Variaș a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele acestuia, magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Foto: prisonreformmovement.wordpress.com

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore