Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Somon picant cu ceapă caramelizată

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Dacă iubeşti la nebunie mâncarea condimentată, atunci acest preparat este ideal pentru tine. Aromele picante de ardei iute, piper şi usturoi se combină perfect cu savoarea somonului, iar ceapa caramelizată vine să ofere şi mai multă plăcere pentru papilele gustative. Cu siguranţă merită să încerci!

Ingrediente

2 bucăţi file de somon
1 linguriţă cu piper negru măcinat
1/2 linguriţă boia de ardei
1/4 linguriţă pudră de ardei iute cayenne
1 linguriţă cu usturoi pisat
1 lingură cu muştar Dijon
1 lingură cu zahăr brun
1/4 linguriţă cu sare
1 lingură cu ulei de măsline

Pentru ceapa caramelizată:

1 1/2 linguri cu ceapă tocată mărunt
2 linguri cu ulei de măsline

Mod de preparare

Amestecă într-un bol mic piperul, boia, pudra de ardei cayenne, usturoiul pisat, muştarul, zahărul brun şi sarea.
Adaugă o lingură de ulei de măsline pentru a forma o pastă.
Unge peştele file cu pasta rezultată şi lasă la marinat timp de 30 de minute, la temperatura camerei.
Încinge două linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică, pune ceapa şi căleşte-o până devine uşor maronie, timp de aproximativ 10 minute.
Într-o altă tigaie cu suprafaţă nonaderentă, prăjeşte peştele până devine auriu pe ambele părţi, aproximativ 4 minute pentru fiecare parte.
Toarnă ceapa călită peste peşte înainte de a servi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare