Strategia STPT pentru a convinge calatorii, cu duhul blandetii, sa isi cumpere bilete

- Advertisement -
Numărul călătorilor care circulă fără bilet cu vehiculele Societăţii de Transport Public din Timişoara creşte de la o zi la alta. Fosta regie a demarat o campanie de acţiuni de verificare, iar în ultimele săptămâni controlorii societăţii au circulat prin toate mijloacele de transport în comun.

„Astfel, persoanele care nu aveau titluri de călătorie valabile au fost îndrumate către centrele de vânzare. De asemenea, li s-a reamintit tuturor călătorilor, cu precădere celor care dețin titluri gratuite, de obligativitatea validării cardurilor la urcarea in mijloacele de transport. Agenții noștri de intervenție pază și ordine cu atribuțiuni de control, au reamintit călătorilor asupra interzicerii călătoriei în buclele de întoarcere a tramvaielor. De asemenea, la cererea publicului călător, au coborât din mijloacele de transport oamenii străzii pentru a asigura un transport sigur și decent”, a transmis STPT despre controalele efectuate săptămâna trecută.

Societatea de transport anunţă că acţiunile de verificare vor continua şi săptămâna viitoare toate liniile metropolitane M11, M14, M22, M29, M35, M44, liniile de autobuz 33, 33B, 40, 13, 5, Expres 1, Expres 2, Expres 3, Expres 6, Expres 7 și Expres 8, liniile de troleibuz 15, 16, 17, 18, respectiv liniile de tramvai 1, 2, 4, 7, 8 și 9.

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Diana PLEŞA

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare