Numărul călătorilor care circulă fără bilet cu vehiculele Societăţii de Transport Public din Timişoara creşte de la o zi la alta. Fosta regie a demarat o campanie de acţiuni de verificare, iar în ultimele săptămâni controlorii societăţii au circulat prin toate mijloacele de transport în comun.

„Astfel, persoanele care nu aveau titluri de călătorie valabile au fost îndrumate către centrele de vânzare. De asemenea, li s-a reamintit tuturor călătorilor, cu precădere celor care dețin titluri gratuite, de obligativitatea validării cardurilor la urcarea in mijloacele de transport. Agenții noștri de intervenție pază și ordine cu atribuțiuni de control, au reamintit călătorilor asupra interzicerii călătoriei în buclele de întoarcere a tramvaielor. De asemenea, la cererea publicului călător, au coborât din mijloacele de transport oamenii străzii pentru a asigura un transport sigur și decent”, a transmis STPT despre controalele efectuate săptămâna trecută.

Societatea de transport anunţă că acţiunile de verificare vor continua şi săptămâna viitoare toate liniile metropolitane M11, M14, M22, M29, M35, M44, liniile de autobuz 33, 33B, 40, 13, 5, Expres 1, Expres 2, Expres 3, Expres 6, Expres 7 și Expres 8, liniile de troleibuz 15, 16, 17, 18, respectiv liniile de tramvai 1, 2, 4, 7, 8 și 9.

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Diana PLEŞA

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.