Transfer aeroport
3.3 C
Timișoara
28-feb.- 2020
Transfer aeroport

Sute de amenzi pentru ,,MIZERABILII” care au împânzit Timișoara cu gunoaie

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Nu mai puțin de 260 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii locali din Timișoara, în ultima lună, celor care abandonează deșeuri pe unde îi taie capul. Printre nesimțiți se regăsesc și persoane care au fost surprinse cu ajutorul imaginilor video oferite de sistemul de monitorizare a traficului.

Oamenii legii angajați de Primăria Timișoara continuă acțiunile cu privire la depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, acest aspect fiind permanent în atenție cu scopul de a reduce fenomenul apariției rampelor clandestine de deșeuri formate pe domeniul public. Polițiștii locali au declanșat, la începutul lunii trecute, o campanie de sensibilizare a populației cu privire la importanța implicării tuturor în menținerea unui oraș curat. Astfel, oamenii sunt rugați să sesizeze instituției de la Pădurea Verde atunci când observă tot felul de persoane care aruncă diferite tipuri de gunoi pe unde-i taie capul.

De la începutul campaniei au fost aplicate 260 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 65.000 lei celor surprinși aruncând deșeuri pe domeniul public. Cel mai recent a caz a avut loc în cursul zilei de ieri, când, polițiștii locali au acționat punctual în zona Pieței Doina, unde au aplicat nouă sancțiuni celor depistați abandonând gunoaie pe domeniul public. Tot în aceste zile, cu ajutorul camerelor de supraveghere video, montate în locațiile cunoscute ca zone în care se formează frecvente rampe clandestine de deșeuri, au fost surprinse și sancționate alte trei persoane, respectiv pe străzile Liniștei, Hebe și Iris. Pe lângă sancțiuni, permanent polițiștiștii locali au înaintat către Biroul Salubrizare locațiile unde se formează rampe clandestine de deșeuri în vederea luării măsurilor de igienizare.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 371/2007, la Timișoara, cei care abandonează deșeuri pe domeniul public sunt sancționați cu sume cuprinse între 500 și 1.000 lei, în cazul persoanelor fizice, și între 1.000 și 2.500 lei, în cazul persoanelor juridice. Cetățenii care observă persoane aruncând deșeuri pe domeniul public pot sesiza aceste aspecte la la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,690FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Cartierele vechi ale Timişoarei, temelia oraşului modern de azi

Sub denumirea de Maierele Române cartierul ia fiinţă în jurul anului 1718, denumirea provenind din limba germană şi însemnând "curte...