Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tableta Google Nexus 10 promite imagini mai clare decât Retina Display a celor de la Apple.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Tableta Samsung Nexus 10 vine cu un ecran de 10.1 inch ce afișează o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, corespunzătoare unei densități de 299 ppi – promițând imagini mai clare decât este posibil cu ecranul Retina Display instalat pe tabletele Apple din seria The New iPad.

În carcasa cu forme rotunjite, tableta Nexus 10 ascunde un chipset complet nou – modelul Samsung Exynos 5250, echipat cu două nuclee ARM Cortex A-15 la 1.7 GHz şi un GPU Mali T604, adaptat pentru cerinţele ecranului cu rezoluţie înaltă. Potrivit primelor zvonuri, chipsetul Exynos 5250 reuşeşte să depăşească în benchmark-uri nume grele ca soluţia quad-core Snapdragon S4 Pro de la Qualcomm şi chiar chipsetul A6, bazat pe un design personalizat de Apple şi rezervat pentru tabletele ipad 4.

Configuraţia mai include 2 GB memorie RAM , 16 GB spaţiu de stocare neexpandabil şi cameră foto de 5 MP pentru poze şi secvenţe video la rezoluţie 1080p.

În timp ce spatele tabletei afişează un finisaj strălucitor, cu aspect metalic, partea din faţă este dominată de ecranul cu scut Gorilla Glass, ce contrastează cu marginile argintii ale carcasei, extinsă pentru a face loc unei perechi formate din două difuzoare frontale.

Tableta Google Nexus 10 vine cu sistemul Android 4.2 Jelly bean şi ar fi trebuit să fie prezentată în decursul zile de astăzi, la New York. Din păcate condițiile meteorologice nefavorabile cauzate de uraganului Sandy au impus anularea evenimentului pregătit de Google pentru 29 octombrie şi amânarea evenimentului de prezentare.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare