Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişoreni, AVEŢI GRIJĂ! Câinii periculoşi, fără lesă şi botniţă, vă aduc AMENZI...

Timişoreni, AVEŢI GRIJĂ! Câinii periculoşi, fără lesă şi botniţă, vă aduc AMENZI MARI!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În Parcul Botanic, un tânăr de 21 de ani a fost depistat plimbându-şi câinele din categoria celor periculoşi, din rasa Amstaf, pe domeniul public fără lesă şi botniţă.

Când i s-a întocmit procesul verbal de contravenţie, acesta a motivat că le-a uitat acasă. În aceeaşi situaţie a fost depistată o tânără de 25 de ani în Parcul Plevnei, iar o alta, de 22 de ani, a fost depistată în Parcul Gheorghe Doja.

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local, sancţiunile în aceste situaţii sunt cuprinse între 800 şi 1.000 de lei, iar în primele trei luni ale acestui an peste 25 de persoane au fost sancţionate numai pe această linie de către poliţiştii locali.

1 COMENTARIU

  1. Cel mai usor e sa bagi un stalp in pamant sau sa manjesti niste dungi pe asfalt si sa zici ca ai facut „parcare” si sa ceri taxa. Asa e si cu hotararea pacii, cat dureaza sa zici de acum VOI TREBUIE SA FACETI CEVA CA ALTFEL VA DAM AMENDA! Cat de breji suntem noi astia de la dam hotararile astea se poate vedea prin oras. Am inchis podul Michelangelo de

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Spectacol periurban! USR a intrat în campanie electorală pentru Primăria Giroc cu rechizitorii… în direct

Și face acest lucru cum știe mai bine: cu lampa în ochi, ca pe...

Fantezii revoluționare! Consilierul local USR+, Ana Munteanu, n-a învățat nimic după flagrantul eșuat de la Hotelul Del Corso din Timișoara

Dacă până zilele trecute, au mai existat ceva semne de întrebare, referitoare la caracterul...