Luni, 30 iunie 2014, Vocea Timişului vă prezenta una dintre cele mai „nesimţite” intervenţii a societăţii atât de hulită de şoferii din Timişoara, Îngerii Galbeni. Angajaţii firmei au vrut să ridice maşinile a două persoane cu handicap, care deţin legitimaţii speciale în acest sens, de pe locurile special amenajate în interiorul parcării magazinului Profi, deşi cele două persoane şi-au făcut cumpărărturile în magazinul amintit.

După ce a văzut imaginile halucinante pe Vocea Timişului, conducerea magazinului Profi a luat o decizie radicală, în favoarea cienţilor şi a timişorenilor. „În urma acţiunii de ieri a Îngerilor Galbeni, acţiune care dovedeşte că firma respectivă nu a înţeles că rolul său este să protejeze parcarea în folosul clienţilor PROFI, nu în detrimentul lor, respectiv că nu trebuie să îi îndeparteze acţionând abuziv, conducerea PROFI Rom Food a decis încetarea contractului cu această firmă” ne-a informat Gabriel Pâslaru, reprezentant Relaţii Publice în cadrul PROFI Rom Food.

Mai mult decât atât, ca urmare a celor întâmplate aseară în parcarea unităţii Profi de pe strada Arieş, conducerea magazinului face şi un gest cu adevărat onorabil. „De asemenea, PROFI restituie celor două persoane cu handicap sumele pe care acestea le-au achitat către Îngerii Galbeni, urmând ca ulterior să le recupereze de la firma respectivă” susţine reprezentantul companiei.

Iată că încă odată se dovedeşte că sloganul nostru „Împreună ne facem auziţi!” este mai actual ca niciodată, întrucât, ca urmare a articolului publicat de noi aseară, Profi a luat această măsură radicală!

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

4 COMENTARII

  1. Multumim, Vocea Timisului, fara presa nu stiu daca ajugeam undeva, politia a fost martor la evenimente doar.
    Magazinului Profi nu am ce sa-i reprosez ei mi-au dat bani promitand ca reziliaza contractul si intro zi asta s-a intamplat, deci nu cred ca Profi trebuie judecat pentru actiunile celor de la Ingeri Galbeni

    • Ma bucura vestea ca cei de la Profi, au luat aceasta masura de a rezilia contractul cu Ingerii Galbeni. Nu ai de ce sa ne multumesti noua si ma bucur ca te-am putut ajuta. Tot respectul pentru domnul Gabriel PASLARU Reprezentant Relatii Publice PROFI Rom Food. Se pare ca datorita interventiei sale, s-a ajuns la aceasta masura radicala.

  2. daca nu au vinzari trebuia sa isi scoata si ei bani cumva
    de ce nu face asa ceva auchan sau kaufland sau lidl fiindca ei au vinzari

  3. Tarziu tata. Din partea mea sa le putrezeasca marfa in galantare ca veci pururea nu mai calc intr-un profi din asta.Trebuiau sa se gandeasca inainte nu acuma. La fel si billa si penis market.

Comments are closed.