Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişorenii au ÎNVINS! PROFI a rupt contractul cu Îngerii Galbeni EXCLUSIV

- Advertisement -

Luni, 30 iunie 2014, Vocea Timişului vă prezenta una dintre cele mai „nesimţite” intervenţii a societăţii atât de hulită de şoferii din Timişoara, Îngerii Galbeni. Angajaţii firmei au vrut să ridice maşinile a două persoane cu handicap, care deţin legitimaţii speciale în acest sens, de pe locurile special amenajate în interiorul parcării magazinului Profi, deşi cele două persoane şi-au făcut cumpărărturile în magazinul amintit.

După ce a văzut imaginile halucinante pe Vocea Timişului, conducerea magazinului Profi a luat o decizie radicală, în favoarea cienţilor şi a timişorenilor. „În urma acţiunii de ieri a Îngerilor Galbeni, acţiune care dovedeşte că firma respectivă nu a înţeles că rolul său este să protejeze parcarea în folosul clienţilor PROFI, nu în detrimentul lor, respectiv că nu trebuie să îi îndeparteze acţionând abuziv, conducerea PROFI Rom Food a decis încetarea contractului cu această firmă” ne-a informat Gabriel Pâslaru, reprezentant Relaţii Publice în cadrul PROFI Rom Food.

Mai mult decât atât, ca urmare a celor întâmplate aseară în parcarea unităţii Profi de pe strada Arieş, conducerea magazinului face şi un gest cu adevărat onorabil. „De asemenea, PROFI restituie celor două persoane cu handicap sumele pe care acestea le-au achitat către Îngerii Galbeni, urmând ca ulterior să le recupereze de la firma respectivă” susţine reprezentantul companiei.

Iată că încă odată se dovedeşte că sloganul nostru „Împreună ne facem auziţi!” este mai actual ca niciodată, întrucât, ca urmare a articolului publicat de noi aseară, Profi a luat această măsură radicală!

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

3 COMENTARII

  1. Multumim, Vocea Timisului, fara presa nu stiu daca ajugeam undeva, politia a fost martor la evenimente doar.
    Magazinului Profi nu am ce sa-i reprosez ei mi-au dat bani promitand ca reziliaza contractul si intro zi asta s-a intamplat, deci nu cred ca Profi trebuie judecat pentru actiunile celor de la Ingeri Galbeni

  2. Tarziu tata. Din partea mea sa le putrezeasca marfa in galantare ca veci pururea nu mai calc intr-un profi din asta.Trebuiau sa se gandeasca inainte nu acuma. La fel si billa si penis market.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore