Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTimişorenii au ÎNVINS! PROFI a rupt contractul cu Îngerii Galbeni EXCLUSIV

Timişorenii au ÎNVINS! PROFI a rupt contractul cu Îngerii Galbeni EXCLUSIV

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 30 iunie 2014, Vocea Timişului vă prezenta una dintre cele mai „nesimţite” intervenţii a societăţii atât de hulită de şoferii din Timişoara, Îngerii Galbeni. Angajaţii firmei au vrut să ridice maşinile a două persoane cu handicap, care deţin legitimaţii speciale în acest sens, de pe locurile special amenajate în interiorul parcării magazinului Profi, deşi cele două persoane şi-au făcut cumpărărturile în magazinul amintit.

După ce a văzut imaginile halucinante pe Vocea Timişului, conducerea magazinului Profi a luat o decizie radicală, în favoarea cienţilor şi a timişorenilor. „În urma acţiunii de ieri a Îngerilor Galbeni, acţiune care dovedeşte că firma respectivă nu a înţeles că rolul său este să protejeze parcarea în folosul clienţilor PROFI, nu în detrimentul lor, respectiv că nu trebuie să îi îndeparteze acţionând abuziv, conducerea PROFI Rom Food a decis încetarea contractului cu această firmă” ne-a informat Gabriel Pâslaru, reprezentant Relaţii Publice în cadrul PROFI Rom Food.

Mai mult decât atât, ca urmare a celor întâmplate aseară în parcarea unităţii Profi de pe strada Arieş, conducerea magazinului face şi un gest cu adevărat onorabil. „De asemenea, PROFI restituie celor două persoane cu handicap sumele pe care acestea le-au achitat către Îngerii Galbeni, urmând ca ulterior să le recupereze de la firma respectivă” susţine reprezentantul companiei.

Iată că încă odată se dovedeşte că sloganul nostru „Împreună ne facem auziţi!” este mai actual ca niciodată, întrucât, ca urmare a articolului publicat de noi aseară, Profi a luat această măsură radicală!

3 COMENTARII

  1. Multumim, Vocea Timisului, fara presa nu stiu daca ajugeam undeva, politia a fost martor la evenimente doar.
    Magazinului Profi nu am ce sa-i reprosez ei mi-au dat bani promitand ca reziliaza contractul si intro zi asta s-a intamplat, deci nu cred ca Profi trebuie judecat pentru actiunile celor de la Ingeri Galbeni

  2. Tarziu tata. Din partea mea sa le putrezeasca marfa in galantare ca veci pururea nu mai calc intr-un profi din asta.Trebuiau sa se gandeasca inainte nu acuma. La fel si billa si penis market.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidenţiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea Parcărilor-Timpark anunță că, din cauza...

Drept la replica! Numai cine nu locuiește in Timișoara, nu cunoaste problema reala despre blocatul rotilor

Numai cine nu locuiește în Timișoara, nu cunoaște problema reala a locurilor de parcare...

Politistii CURAJOSI au reusit ce nu a facut primaria, in parcarile centrelor comerciale! Adio blocarea rotilor! VIDEO

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării roților autovehiculelor în parcările centrelor...