Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tot mai mulți conducători auto cu ITP-uri false la frontierele României

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în ultimele 24 de ore, trei cetăţeni români care conduceau  trei  autoturisme ale căror stamplile  ITP  erau  false.

Ieri, în jurul orei 18.30 la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Ion M., în vârstă de 26 de ani. Tânărul conducea un autoturism marca ”Opel Astra ”, înmatriculat în Bulgaria.

Câteva minute mai târziu, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul român Andrei M., în vârstă de 23 de ani. Tânărul conducea un autoturism marca ”Chrysler ”, înmatriculat în Franţa.

La acelaşi PTF Cenad s-a prezentat ulteior pentru a efectua formalităţile la frontieră şi Ştefan H., în vârstă de  27 de ani, la volanul unui autovehicul marca „Lancia”, înmatriculată în Bulgaria.

La controlul documentelor efectuat de Polițiștii de Frontieră, au constatat că stampilele de pe cele trei ITP- uri ale autovehiculelor în cauză, nu conţin elementele de identificare specifice actului original, fiind false. Şoferii au declarat că nu au cunoştinţă de faptul că documentele prezentate sunt false.

            Poliţiştii de frontieră timişeni au indisponibilizat maşinile pentru cercetări, în cauză fiind întocmite lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare