ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

În Uniunea Europeană sunt peste 80 de milioane de persoane cu dizabilităţi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi din 3 demcebrie, deputatul PSD – Tamara Ciofu atrage atenţia asupra necesităţii integrării sociale a persoanelor care au anumite afecţiuni mai problematice. Într-un comunicat de presă lansat astăzi 5 decembrie, aceasta vorbeste despre nevoia accesibilizării persoanelor cu dizabilităţi la serviciile publice.

Conform deputatului, una din şase persoane din Uniunea Europeană are un handicap variat între uşor şi grav (aproximativ 80 de milioane de oameni).

Este nevoie de o serie de politici publice şi iniţiative legislative prin care să creştem numărul şi nivelul serviciilor pe care le putem oferi pentru aceste persoane, precum şi să împiedicăm orice formă de discriminare faţă de aceşti oameni” – a spus deputatul Tamara Ciofu (PSD)

Un alt model de atragere a atenţiei asupra Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi a avut organizaţia elveţiană Pro Infirmis care a organizat o acţiune socială mai diferită .

Organizaţia caritabilă a creat manechine cu forma corporală identică sau similară cu a câtorva persoane cu dizabilităţi.

Manechinele care prezentau, la fel ca şi modele sale umane, diferite afecţiuni dizabilitante au fost apoi prezentate în îmbrăcăminte într-un magazin din centrul Zürichului, cel mai mare oraş din Elveţia.

Sursa foto: Daily Mail

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore