Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vali Velcea speriat de arbitrii? „Pot să spun multe, dar mă întâlnesc cu ei şi mă ard”

- Advertisement -

Vali Velcea speriat de arbitrii? "Pot să spun multe, dar mă întâlnesc cu ei şi mă ard" 1Tehnicianul singurei echipe de fotbal din primele două eşaloane fotbalistice ale ţării – ACS Poli timişoara – a făcut o declaraţie cel puţin interesantă la conferinţa de presă de la finalul meciului dintre echipa sa şi FC Maramureş, partidă încheiată cu scorul de 1-0 pentru bănăţeni, la finalul căreia antrenorul oaspeţilor a acuzat arbitrii de viciere de rezultat.

„Am ţinut joculs ub control, aşa cu scăderi de ritm, dar asta poate fi din cauza pauzei dintre aceste meciuri (nr. ACS Poli Timişoara nu a jucat nici o partidă oficială de trei săptămâni), însă asta nu este o scuză. Dacă am fi valorificat ocaziile pe care le-am avut în prima repriză am fi avut un avantaj mai liniştitor, însă nu a fost aşa” a spus Vecea la finalul partidei de sâmbătă.

„Principalul” de pe banca singurei echipe de fotbal, neînvinsă, din primele două ligi din România a lăudat o serie de jucători care şi-au făcut treaba, deşi au venit din postura de rezerve, lăudând totodată consolidarea poziţiei secunde. „Am jucat bine, suntem pe locul doi – promovabil, suntem singura echipă neînvinsă dar puţini văd asta. Am remarcat că Sakir joacă bine în dreapta, la fel cum Miculescu poate evolua atât central cât şi în partea stângă, Enciu a mai primit o şansă, dar e final de tur şi încă suferim la capitolul experienţă competiţională” a continuat Velcea, care, legat de arbitrajul de slabă calitate a brigăzii de sâmbătă a adăugat: „Nu comentez arbitraju, aş putea spune multe, dar mă mai întâlnesc cu ei şi mă ard” a conchis Velcea.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore