AcasăStiriSocialVIDEO Angajări la IPJ Timiș. Viitorii polițiști ar putea să nu mai...

VIDEO Angajări la IPJ Timiș. Viitorii polițiști ar putea să nu mai aibă restricții de vârstă și înălțime

Poliția Română face din nou angajări. Lipsa forței de muncă își spune cuvântul în modul în care agenții din cadrul structurilor din toată țara reușesc să își facă treaba. Claudia Nica, șefa Serviciului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean din Timiș a explicat noile condiții pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să facă parte din rândul oamenilor legii.

„După cum bine ştiţi, datorită deficitului mare de personal înregistrat la nivelul Poliţiei Române s-a aprobat organizarea unui nou concurs de admitere în şcolile de poliţie „Vasile Lascăr” la Câmpina şi „Septimiu Mureşan” la Cluj. S-a aprobat un număr de 1.300 de posturi pentru şcoala de agenţi Câmpina şi 300 de locuri pentru şcoala de agenţi de la Cluj. Ca un element de noutate ar fi că nu mai există decât vârstă minimă de 18 ani, nu mai există vârstă maximă de înscriere, restul condiţiilor au fost afişate pe site-ul Poliţiei Române şi pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş. Este supusă dezbaterii publice un proiect privind eliminarea criteriului de înălţime. S-a supus dezbaterii eliminarea condiţiei de înălţime şi o nouă metodologie de testare a aptitudinilor fizice prin introducerea unui traseu practic aplicativ ce se va utiliza ca probă de verificare a aptitudinilor fizice la concursurile din anul 2018 pentru şcolile de agenţi”, a declarat Nica.

[responsive_youtube

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente