Zona Soarelui – încă o parte a oraşului Timişoara reabilitată

- Advertisement -

Administraţia locală are un proiect de reabilitare în curs, numit „Reparaţii în zona de locuinţe Bulverdul Sudului„. Acest proiect se ocupă de toată zona Sudului şi vizează reparaţii la carosabil, parcări, trotuare şi accese, având în vedere că acest cartier a fost construit în anul 1980 şi nu se ridică la standardele înalte întâlnite în Europa.

Până în acest moment au fost finalizate lucrările la strada Martir Eugen Nagy  (Farului) şi parcarea din Piaţeta din zona Şcolii Generale nr.30. Urmează ca restul străzilor din această zonă să fie reabilitate. Se vor crea noi locuri de parcare, fie de-a lungul trotuarului, fie la un unghi de 36 de grade, sau 45 de grade.

În felul acesta am făcut ca pe această stradă nimeni să nu îşi înnoroieze încălţămintea, şi am asigurat oamenilor locuri de parcare imediat la intrarea în bloc. Vor fi create cel puţin 650 de locuri noi de parcare .” a afirmat primarul oraşului Timişoara – N.Robu . „Aşadar, acesta e modelul de amenajare care va fi practicat în tot cartierul.”

Piaţeta de lângă Şcoala Generală nr.30 nu va fi o piaţă de produse agro-alimentare. Conform primarului N.Robu, aici va fi amenajat un loc de destindere cu bănci, iluminare şi o fântână ornamentală care va avea tâşnitori de apă sub forma unor raze de soare – având în vedere că se va afla în zona Soarelui.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare