Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zona Soarelui – încă o parte a oraşului Timişoara reabilitată

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Administraţia locală are un proiect de reabilitare în curs, numit „Reparaţii în zona de locuinţe Bulverdul Sudului„. Acest proiect se ocupă de toată zona Sudului şi vizează reparaţii la carosabil, parcări, trotuare şi accese, având în vedere că acest cartier a fost construit în anul 1980 şi nu se ridică la standardele înalte întâlnite în Europa.

Până în acest moment au fost finalizate lucrările la strada Martir Eugen Nagy  (Farului) şi parcarea din Piaţeta din zona Şcolii Generale nr.30. Urmează ca restul străzilor din această zonă să fie reabilitate. Se vor crea noi locuri de parcare, fie de-a lungul trotuarului, fie la un unghi de 36 de grade, sau 45 de grade.

În felul acesta am făcut ca pe această stradă nimeni să nu îşi înnoroieze încălţămintea, şi am asigurat oamenilor locuri de parcare imediat la intrarea în bloc. Vor fi create cel puţin 650 de locuri noi de parcare .” a afirmat primarul oraşului Timişoara – N.Robu . „Aşadar, acesta e modelul de amenajare care va fi practicat în tot cartierul.”

Piaţeta de lângă Şcoala Generală nr.30 nu va fi o piaţă de produse agro-alimentare. Conform primarului N.Robu, aici va fi amenajat un loc de destindere cu bănci, iluminare şi o fântână ornamentală care va avea tâşnitori de apă sub forma unor raze de soare – având în vedere că se va afla în zona Soarelui.

1 COMENTARIU

  1. La 150 m de Generala 30, in spatele statiei de troleibus se afla deja un „spatiu de destindere”, cu fantani, banci si locuri amenajate pt copii. Pentru ce mai trebuia facut inca unul? Ce firma de constructii trebuie sa-si ia banii din afacera asta?

    Locuiesc in zona respectiva si dimineata traficul este blocat din cauza celor care isi aduc odraslele la scoala cu masina si nu au unde parca. Momentan sunt obligati sa opreasca in mijlocul drumului, sau sa incalece trotuarele. Aceeasi poveste si pe la orele 18-19 dupa-masa, cand vin copiii la bazinul de inot. E un haos total acolo!!

    Nu mai bine facea dl Robu NUMAI locuri de parcare in aceasta zona? Sau pur si simplu sa fi lasat asa cum era…
    Haideti sa facem ceva cu cap, sa intrebam oamenii din zona ce-si doresc, apoi sa ne apucam de lucru.

    Repet: Ce firma de constructii trebuie sa-si ia banii din afacera asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare