Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

14.000 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii Secției 3 Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Peste 14.000 de țigarete de contrabandă au fost ridicate de polițiștii Secției 3 Timișoara, în urma unor percheziții care au avut loc în weekend, la domiciliul și firma unui bărbat de 51 de ani. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Au fost percheziții, în weekend, la domiciliul și firma unui bărbat de 51 de ani din Timișoara, bănuit de tăinuirea unor bunuri de contrabandă. Acesta intrat în atenția polițiștilor după ce aceștia au depistat patru tineri, cu vârste între 23 și 27 de ani, la scurt timp după ce ar fi sustras 8.000 de țigarete dintr-un supermarket. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de oamenii legii.

„Față de bănuiți, la data de 11 august a.c., Tribunalul Timiș a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că cei patru sunt bănuiți de comiterea mai multor furturi de țigări din societăți comerciale situate pe raza județului Timiș, aceștia valorificând bunurile după comiterea faptelor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Urmând firul acestui caz, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat de 51 de ani și la sediul firmei administrate de către acesta, în urma cărora au ridicat 14320 de țigarete a căror proveniență nu a putut fi dovedită, precum și 12.500 de lei și 200 de euro susceptibili a proveni din activități ilegale.

„Pe numele bărbatului a fost întocmit dosare penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș”, au explicat reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore