Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mamicile mai tari ca Google, din Timisoara, va invita la propriul Targ de Craciun

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sfârșitul acestei săptămâni vine cu un nou eveniment organizat de comunitatea MMTCG – Târgul de Crăciun MMTCG (Mămicile Mai Tari Ca Google).

Aproape 50 de ”mămici mai tari ca Google”, vor participa, în 8 și 9 decembrie 2018, în calitate de expozanți, la cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun. Cei ce doresc să cumpere un cadou vor putea alege între mii de produse, de la ornamente de Crăciun și jucării, la cărți, bijuterii, articole cosmetice, de marochinărie și îmbrăcăminte, produse Tupperware sau chiar și dulciuri și diferite produse BIO.

Evenimentul este găzduit, ca și anul trecut, de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (la Casa Tineretului). În ambele zile, vizitatorii vor primi, între orele 11:00 și 12:00, vizita unor grupuri de colindători, iar copiii se vor putea distra într-un loc de joacă special amenajat pentru ei. Mai mult, la finalul evenimentului va fi organizată o tombolă cu premii atractive.

Târgul de Crăciun MMTCG a luat naștere în iarna anului 2017 din inițiativa doamnelor hărnicuțe și creative ce fac parte din grupul MMTCG, iar acum ne aflăm la cea de-a doua ediție.

Târgul MMCTG este dedicat tuturor celor care vor să descopere puterea unei comunități și minunile făurite de doamnele ce fac parte din MMTCG. Accesul tuturor celor interesați este liber, participantele la târg așteptând, ca și la ediția precedentă, vizita a peste o mie de cumpărători.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore