Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un timişorean, noul şi vechiul campion naţional la motocross. Răzvan Irimescu a „cucerit” clasa quad chiar la Şag

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa a V-a a fost de departe cea mai aşteptată din întreg sezonul, fiind ultima etapă a campionatului, dar şi pentru că aici s-a decis clasamentul final, iar acest lucru s-a văzut în ambiţia cu care au concurat sportivii dar şi emoţia echipelor tehnice şi a publicului prezent în număr mare.

La linia de start au fost aliniate 13 quad-uri din România şi Ungaria, dar şi 60 de motociclete.

Timisoareanul Răzvan Irimescu a câştigat detaşat în ambele manşe, devenind astfel oficial campionul naţional de motocross al României la clasa Quad, adăugând încă un titlu în palmaresul său de multiplu campion naţional şi vicecampion esteuropean.

Pe locul doi s-a clasat sportivul din Ungaria Martin Sirok ducând o luptă strânsă cu un alt timişoarean – Sebastian Bodea, a cărui quad a cedat în manşa a doua, pierzând astfel puncte importante în campionat. Locul trei în această cursă dar şi în clasamentul final al acestui campionat îi revine tot unui timişorean, Cosmin Sorban.

„Ne mândrim că sportivii din echipa QuadRacing Timişoara domină încă podiumul campionatului naţional al României la clasa Quad. Ne bucură succesul acestei etape, rezultatele obţinute în acest an competiţional dar şi partenerii pe care am reuşit să-i aducem alături de noi, fapt care ne motivează să muncim mai departe şi să anunţăm deja intenţia noastră de a organiza anul viitor, pe pista de la Şag, o etapă a Campionatului Est European, ceea ce înseamnă că vom avea ocazia să vedem cei mai buni sportivi din estul Europei şi cele mai bune echipe tehnice, într-un eveniment sportiv la o scară mult mai mare” ne-au anunţat cei din echipa QuadRacing Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore