INGREDIENTE:
4 pulpe de pui intregi
1 conserva de ciuperci
1 ceapa mare
4-5 catei de usturoi
2 linguri de faina
1 ligura de ulei
1 lingura de smantana
condimente de pui ,sare ,piper
MOD DE PREPARARE:
Pulpele se curata se spala si se portioneaza.Se condimenteaza si se dau prin faina ,dupa care se prajesc intr-o tava anti-aderenta fara a se adauga ulei.Ceapa se taie marunt si se caleste apoi se adauga ciupercile .Usturoiul se toaca marunt si se adauga peste ceapa si ciuperci apoi se pun pulpele prajite bine.Se adauga apa cat sa acopere pulpele si se lasa sa fiarba la foc moderat la nevoie se mai adauga apa pentru a obtine o cantitate suficienta de sos.La sfarsit se adauga smantana si se mai lasa pe foc inca 5 min.Se transfera pulpele in alta tigaie iar sosul ramas se strecoara si se adauga peste pulpe.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta Buna!!!