Liderii ARD Timiş au depus un memoriu împotriva USL, în huiduielile revoluționarilor

Liderii ARD Timiş au depus un memoriu împotriva USL, în huiduielile revoluționarilor 1Chiar cu o zi înainte de începerea campanieie electorale, liderii ARD Timiş, printre care şi Constantin Ostaficiuc, au mers la Instituţia Prefectului pentru a depune memoriul „USL -Au promis miere, au oferit fiere”. Acţiunea nu a decurs aşa cum se aşteptau pentru că s-au întâlnit chiar în faţa instituţiei cu revoluţionarii care sunt în greva foamei de trei zile.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a fost huiduit de revoluţionari înainte şi după ce a ieşit din Palatul Administrativ. “Doi ani de zile trebuie să plătească Bojin datoriile pe care le-a lăsat Ostaficiuc, această fecală politică. De luni suntem în greva foamei, noi nu cerem bani, cerem demnitatea revoluționarilor, a timișorenilor înapoi”, a spus unul dintre revoluționari.

Liderii ARD Timiş au ales ziua de joi să depună memoriul la Instituţia Prefectului împotriva USL pentru că se împlineau şase luni de mandat al Guvernului Ponta, iar aceştia sunt de părere că Executivul nu a făcut nimic din ce a promis.

“S-a promis mărirea salariului minim, nu s-a întâmplat absolut nimic, în condițiile în care la ora actuală, veniturile au scăzut absolut toate. S-a promis continuarea negocierilor pentru Schengen, Schengen-ul  a fost blocat. România este o țară blocată. Am depus la toate Prefecturile acest memoriu, este o acțiune la nivel național a ARD-ului. Am ales să facem acest lucru pentru că USL vine cu o nouă rundă de promisiuni prin programul de guvernare. Vrem să atragem atenția că tot ce s-a promis inițial de USL nu s-a îndeplinit absolut deloc și credem că în acest moment USL-ul nu este o soluție pentru România și așteptăm ca în 9 decembrie lumea să își dea seama de faptul că li s-a promis miere și li s-a dat fiere”, a spus liderul PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc. Memoriul se numeşte „USL – Au promis miere, au oferit fiere” şi conţine 13 pagini.

Alexandra Dobre

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Cod galben de vânt, în Timiş! Sunt aşteptate şi ploi însemnate cantitativ

Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt...

Competitie la CJ Timis: spitalele din judet pot accesa fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale

Spitalele din județul Timiș pot concura pentru fonduri nerambursabile...

Profesori si elevi din Timis, fortati sa stea acasa dupa ninsoarea de azi-noapte

Ninsoarea abundentă din noaptea care a trecut a creat...

Firmele contractate de CJ Timis pentru deszapezirea drumurilor judetene, mobilizare in forta

Mobilizare impresionantă de forțe pentru deszăpezirea drumurilor județene anunțată...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img