Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Amenzi pentru şoferii care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

În ultima perioadă , timişorenii au făcut mai multe sesizări cu privire la parcarea neregulamentară pe locurile rezervate atât unor instituţii, cât şi persoanelor cu handicap.

Din cauza acestor fapte, în ultima lună au fost aplicate 66 de sancţiuni contravenţionale.

Locurile în care se întâmplă cel mai des astfel de încălcări ale legislaţiei sunt în zona Catedralei-Bdul. Regele Carol,  Bdul Regele Ferdinand, zona Piaţa Timişoara 700, Parcul Botanic-Gh. Dima, str. C.Brâncoveanu.

Oprirea şi staţionarea autovehiculelor pe locurile de parcare rezervatepentru diferite activităţi şi căile de acces ale unor obiective sau pentru persoanele cu handicap, marcate şi semnalizate corespunzător , se sancţionează cu amendă de la 500 la 1000 lei pentru persoanele fizice şi de la 1000 la 2000 lei pentru pesoanele juridice.

În mare parte dintre cazuri s-a dispus și ridicarea autovehiculelor .

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare