Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Anunţul şefului Renault despre Dacia: „Ne gândim serios la asta, probabil se va întâmpla în viitorul apropiat”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Într-un interviu acordat la Frankfurt în cadrul salonului auto, pentru revista autoexpres, şeful Renault, Carlos Ghosn a recunoscut că interesul Dacia este în direcţia maşinilor electrice. „Când piaţa va fi pregătită pentru asta, normal, şi noi vom produce modele electrice la Dacia”.
După ce Volkswagen şi BMW s-au grăbit să alinieze la Frankfurt mai multe modele „blue” din gamă de serie, interesul tuturor producătorilor a crescut.

Carlos Ghosn a subliniat că se aşteaptă ca în următorii 2 ani, infrastructura în ceea ce priveşte staţiile de încărcare în marile oraşe ale Europei şi în România să înregistreze o creştere spectaculoasă.

Mai mult, până în 2020 mai bine de 10% dintre maşinile care vor circula pe drumurile din Europa să fie propulsate electric sau hybrid.

„Cât timp va exista cerere în această direcţia costul maşinilor va scădea, iar Dacia nu are de ce să nu se alinieze viitorului” a spus acesta.

 
Sursa:debarbati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare