Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAquatim lasă fără apă potabilă un oraș întreg din județul Timiș. Când...

Aquatim lasă fără apă potabilă un oraș întreg din județul Timiș. Când revine apa la consumatori

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 27 aprilie 2015, până în jurul orei 18:00, Aquatim întrerupe funizarea apei reci în localitatea Gătaia pentru lucrări de conectare a unui rezervor nou de apă, lucrări prevăzute în cadrul programul de investiții „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”.

Proiectul de extindere şi modernizare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare este cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, iar Aquatim implementează acest proiect la nivelul întregului județ.

La reluarea alimentării cu apă rece, compania informează locuitorii din Gătaia că este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor, deoarece această perturbare va fi de scurtă durată. Reprezentanții companiei recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Foto:sodahead.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...