biserica-judetean

În noaptea de 26 spre 27 octombrie 2013, în jurul orei 4:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Calea Buziaşului, din Timişoara.

Oamenii legii au procedat la controlul autoturismului, iar în interiorul acestuia au descoperit mai multe bunuri (obiecte sanitare, electrice şi unelte pentru construcţii), despre care persoanele aflate în autoturism, S. Călin, de 24 de ani şi S. Mihai, de 30 de ani, ambii din localitatea Moşniţa Nouă, nu au putut oferi informaţii.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bunurile transportate de către cei doi bărbaţi au fost sustrase din interiorul unui locaş de cult, situat pe Bulevardul Iosif Bulbuca, din Timişoara. Suspecţii au pătruns în locaşul de cult prin escaladarea gardului împrejmuitor şi a unui geam lăsat deschis, iar din interior au sustras bunurile mai sus menţionate. Prejudiciul în valoare de 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubiţilor.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie, unde le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

 
Foto:geodruid.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.