PNL Timiş a anunţat în cursul serii de joi cei patru candidaţi pe care îi va trimite în cursa parlamentară. Pe lângă Horia Cristian, liberalii îl susţin pe Cosmin Costa pentru un fotoliu de deputat, în timp ce la Senat vo intra în cursă Petru Ehegartner şi Benoni Ardelean. De asemenea Maria Grapinni va fi cel de-al cincilea candidat al ACD în cadrul USL.

De cealaltă parte lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Contracandidatul lui Blaga nu este încă cunoscut, social – democraţii căutând soluţia cea mai bună. Până acum se ştiu cu certitudine mai mulţi candidaţi. Este vorba în primul rând despre cei care sunt deja parlamentari şi anume deputaţii Dorel Covaci și Sorin Stragea alături de senatorul Ilie Sârbu şi de Gheorghe Ciobanu. Alte nume sigure sunt cele ale lui Sorin Grindeanu şi al lui Ion Răducanu din partea UNPR.

O.T.

Vezi opiniile  lui Titu Bojin şi Ilie Sârbu despre candidaţii PSD şi şansele de a-l bate pe Vasile Blaga.

[jwplayer mediaid=”5708″] [jwplayer mediaid=”5711″]

imagine Răzvan Dobrică

 

 

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.