ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

31,5% dintre români merg la vot pentru euro-alegeri şi referendumul constituţional, conform unui sondaj INSCOP

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cei care au declarat că se vor prezenta sigur sunt cu preponderenţă persoane trecute de 35 de ani, în mare parte din mediul rural, fără venituri sau cu venituri mici, persoane care locuiesc, în majoritate, în Zona Moldovei.

44,2% dintre români consideră că importanța alegerilor pentru Parlamentul European în raport cu referendumul constituţional sunt la fel de importante, în timp ce 14,3% dintre respondenţi sunt de părere că referendumul pentru modificarea Constituţiei este mai important, iar 13,2% cred că alegerile europene au o importanţă mai mare decât cele pentru Constituţie. La polul opus, 12,3% dintre cei chestionaţi susţin că niciunul dintre cele două momentele electorale nu este important.

„Teoretic, bazinul celor 31,5% care spun că vor merge sigur la vot ar putea fi completat de cei 45% care spun că probabil vor merge la vot sau încă nu s-au hotărât. În realitate, astfel de răspunsuri sunt adesea formule de refugiu care ascund un anumit conformism al populaţiei. Cu siguranţă, o parte din cei care spun că probabil vor merge sau cei care nu s-au hotărât se vor prezenta la vot, însă este greu de spus în acest moment care este ponderea lor reală. Cifra-reper cea mai importantă de prezenţă la vot, într-o perioadă de relativă acalmie, neafectată de atmosfera electorală, este de 31,5%, adică bazinul celor care afirmă că vor veni sigur la urne. Restul de alegători care indică răspunsuri probabile sau neclare se vor prezenta la vot mai ales în condiţiile unei mobilizări intense a partidelor politice în favoarea participării electorale”, susţine Remus Ştefureac, director INSCOP.

Sondajul a fost realizat de INSCOP Research la comanda cotidianului „Adevărul”, în perioada 16—21 ianuarie 2014. Volumul eşantionului a fost de 1.054 persoane şi este reprezentativ pentru populaţia României cu vâste ce pornesc de la 18 ani în sus. Eroarea maximă admisă a datelor este de 3%, la un grad de încredere de 95%, anunţă Agerpres.

După şedinţa de duminică seară, premierul Victor Ponta a anunţat că s-a decis că euroalegerile vor avea loc duminică, 25 mai 2014. 

Foto:timpolis.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore