Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăMaria Grapini și-a dat demisia din Parlament

Maria Grapini și-a dat demisia din Parlament

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Camera Deputaților a aprobat marți vacantarea locului de deputat din colegiul uninominal 3 Timiș ocupat de Maria Grapini, care și-a dat demisia pentru a candida la alegerile europarlamentare. Grapini se află pe locul 5 pe lista cu candidați din partea USD (PSD+PC+UNPR)

În urma demisiei, se vor organiza alegeri pentru poziția rămasă liberă. Astfel , foate partidele din Timiș au pregătit candidați. Din PNL, și-au anunțat intenția de a candida: fostul subprefect Liliana Oneț, vicepreședintele județean al Partidului Liberal, Viorel Coifan, directorul RAR, Cosmin Costa, consilierul județean, Liviu Cocean și directorul Direcției Județene de Cultură, Sorin Predescu. Candidatul va fi ales în urma unui sondaj  care se va desfășura înainte de alegeri, printre cetățenii din Colegiul 3. Din partea USD nu s-a stabilit încă cine va participa la alegeri, dar se poartă discuții pentru susținearea unui candidat comun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...

PNL și Pro România, în asentimentul celor de la PSD! Nimeni nu este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor la Timișoara!

Administrația Fritz propune majorarea taxelor și impozitelor locale începând din 2022. Social democrații timișoreni...

Circul de stat! Deputatul liberal Ben Oni Ardelean forțează refacerea USL și cere demiterea de urgență a ministrului Vlad Voiculescu

Pentru cine pricepe jocul politic, se vede de la o poștă că ieșirea publică,...