Caravana Help25 continuă. Funda ROZ a ajuns la Arad

- Advertisement -

Este vorba despre o uriaşă fundă roz, realizată cu sprijinul companiei HELLA România, care a luminat mai întâi centrul Timișoarei (locul de naștere al Campaniei Help25), apoi Oradea, atrăgând atenţia comunităţii cu privire la riscurile cancerului la sân şi la importanţa diagnosticării precoce a acestei boli.

Turneul simbolului campaniei Help25 continuă, noua oprire fiind Aradul. Ȋncepând de astăzi, funda roz se află amplasată chiar în centrul oraşului, mai exact pe strada Mețianu (colţ cu Piaţa Avram Iancu). Va rămâne acolo timp de o lună, făcând astfel cunoscută această campanie și în rândul cetățenilor din Arad. Inițiativa este bine venită, cu atât mai mult cu cât Campania Help25 se adresează persoanelor din Regiunea de Vest a țării și cu cât printre beneficiarele mamografiilor gratuite se vor număra și femei din județul Arad.

Caravana Help25 va porni, ulterior, și spre alte orașe, respectiv Lugoj, Craiova, Iaşi, Bucureşti, Cluj, toate cheltuielile legate de transport şi amplasare urmând să fie suportate de către partenerul campaniei, respectiv compania HELLA România.

Campania ”Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp. 5.000 de mamografii gratuite or fi oferite, ulterior, femeilor cu venituri reduse sau fără venituri din Regiunea de Vest a țării.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare