Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cupa „Old Boys” Sânnicolau Mare, câștigată de gazdele de la Unirea. Un fost handbalist de la CH Poli, desemnat cel mai tehnic jucător

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Sub spectrul Zilelor Orașului Sânnicolau Mare, al căror deviză este în acest an „Sânnicolau Mare, oraș sănătos”, echipa de handbal „Old Boys” Unirea Sânnicolau Mare a organizat sâmbătă un turneu, desfășurat în Sala Sporturilor „Ioan Morar”. În cadrul acestui patrulater au mai participat alte trei echipe, două din România, similarele Aradului și a Orșovei, dar și maghiarii de la Oroshaza. Competiția a fost câștigată de gazde, care au avut câștig de cauză în toate partidele, dar care au beneficiat și de aportul unor jucători tineri.

Pe locul secund s-a clasat trupa venită de pe Mureș, Arad, care a avut în alcătuirea ei jucători ca Drăghici sau Adrian Cristescu, retras din activitatea handbalistică în vara anului 2013, îmbrăcând ultima oară tricoul lui CH Poli. După ce au pierdut în fața celor de la Sânnicolau Mare și a Orșovei, arădenii au învins-o în ultima partidă pe Oroshaza și au trecut pe locul secund la golaveraj. De menționat este că fostul polist Adrian Cristescu a fost desemnat cel mai tehnic jucător.

Orșova a trecut pe locul al treilea, după ce în primul meci, contra maghiarilor, spiritele s-au încins după unele injurii ale unui jucător la adresa arbitrilor, acesta văzând cartonașul roșu. Dunărenii au cedat în prima partidă la doar un singur gol, chiar la ultima aruncare, când se terminase timpul regulamentar.

Maghiarii au dat dovadă de fair-play și profesionalism, practicând un joc bărbătește, dar cu bun-simț, terminând competiția cu un golaveraj de -14, ultima poziție. Oroshaza a dat cel mai bun jucător al turneului, în vreme ce de la Unirea Sânnicolau Mare, Raul Ciolpan a fost desemnat golgheterul Cupei „Old Boys” Sânnicolau Mare.

Echipele participante au avut parte după încheierea meciurilor și de o a treia repriză, cea mai așteptată de altfel, unde au fost recompensate cu diplome și cupe, dar și cu bere la discreție și gulaș.

Unirea Sânnicolau Mare: Cristian Cipoș, Andrei Șerb, Ioszef Roosz Suba, Ralph Roosz Suba, Gabriel Miron, Ioan Miron, Raul Ciolpan, Slobodan Lavrenski, Raul Trifan, Cristian Blaj, Raul Ienciu, Alin Kirsch, Dan Oancia.

Rezultatele „Cupei Old” Boys Sânnicolau Mare:

Unirea Sânnicolau Mare Old Boys – Arad Old Boys 25-18 (15-5)

Oroshaza Old Boys – Orșova Old Boys 26-25 (12-10)

Unirea Sânnicolau Mare – Oroshaza 24-17 (13-6)

Arad – Orșova 20-22 (11-13)

Unirea Sânnicolau Mare – Orșova 32-19 (17-7)

Arad – Oroshaza 32-24 (13-11)

Clasament: 1. Sânnicolau Mare 9 puncte, 2. Arad 3 p. (1-) 3. Orșova 3 p. (-12) 4. Oroshaza 3 p. (-14)

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare