Gala de sâmbătă, 14 septembrie 2013, va avea 10 meciuri cu sportivi de la cele mai importante cluburi din ţară: Timişoara, Arad, Ploieşti, Satu Mare, Deva, Miercurea Ciuc, Cluj, Craiova, Sibiu, Vâlcea dar şi altele.

Spectacolul din ring va începe în jurul orei 19:00 şi este organizat cu sprijinul Primăriei din oraşul Călimăneşti.

Din Timişoara au fost invitaţi sportivi de la M-Box Club, CS Universitatea şi Somo Kick Boxing, iar cum gala este organizată sub egida SuperPro RoMania Team, de aici nu putea lipsi, sunt de părere organizatorii, campionul naţional Daniel Corbeanu, care are de luat o adevărată  revanşă.

Corbeanu va lupta deseară cu Daniel Guţă, sportivul contra căruia a debutat elevul lui Miki Viel, în acest sport, Guţă învingându-l atunci pe Corbeanu, la puncte. “Îmi doresc nespus de mult să câştig. E un adversar redutabil, chiar primul meu meci l-am mai întâlnit şi m-a bătut atunci la puncte. Va fi un meci greu, va fi o revanşă” ne-a declarat Daniel Corbeanu.

m box club

Pe lângă Corbeanu, clubul de la care acesta provine, M-Box Club, mai trimite un luptător, fiind vorva despre Cosmin Grăjdeanu, pregătit de acelaşi maestru – Miki Viel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.