squashSâmbătă 29 iunie, Helios Sport Club organizează primul concurs de squash de la inaugurarea oficială a celor 2 terenuri. Concursul este unul Open cu ospitalitate inclusă (masă de pranz şi apă în timpul meciurilor), orice persoană având drept de joc. Taxa de participare este 50 de lei şi se poate achita la club până în data de 28 iunie ora 12:00.

Înscrierile se pot face direct la baza Helios prin completarea formularului si trimiterea sa la adresa de e-mail squash@helios-sport.ro sau la număul de telefon 0256-463.818.

Numărul maxim de jucători admisi va fi 32, dupa regula primul venit, primul servit. În funcţie de numărul participanţilor, se vor organiza grupe de 4 jucători care vor juca fiecare cu fiecare, la o oră prestabilită şi anunţată cu o zi înainte. Primii 2 jucători din fiecare grupă vor accede în faza eliminatorie.

Toate meciurile până în faza semifinalelor se vor juca dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi, ulterior jucându-se cel mai bun din 5 seturi.

Concursul va începe la ora 9:00 şi se va încheia odată cu premierea, în jurul orei 21:30. Echipamentul de squash (pantofi de sport indoor non-marking) sau pantofi de sport cu talpa albă sunt obligatorii. La dispoziţia participanţilor vor fi puse rachete de squash care vor putea fi folosite pe toată durata competiţiei.

Helios Sport Club vă aşteaptă cu facilităţi de cel mai inalt nivel, cu 2 terenuri de squash la standarde internaţionale, 3 terenuri de tenis, un teren sintetic de fotbal, vestiare şi duşuri pentru toţi membrii clubului.

Articolul precedentFilmul Săptămânii – Monsters University
Articolul următorBancul zilei – Măgarul şi Calul
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII