Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăCare Balint? Despre candidatul PDL - Balint Petrescu (P)

Care Balint? Despre candidatul PDL – Balint Petrescu (P)

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Imaginaţia unora a bătut scenariul unui film. De trei zile a început campania electorală şi în colegiul rămas fără reprezentant în Parlament şi am aflat cine este Balint.

Balint Petrescu este un candidat atipic. Nu vede ca pe nişte handicapuri nici vechimea mai redusă în viaţa publică de partid, nici faptul că nu se numără printre „gulerele albe” ale politicii româneşti, ba dimpotrivă.

„Sunt membru vechi al partidului, dar abia din 2012 m-am implicat activ. Cred că oamenii care ocupă funcţii importante ar trebui să aibă mai întâi experienţă în mediul privat. Să ştie cum este să plăteşti salarii şi să produci mai mult decât consumi. Numai aşa poţi crea prosperitate. A consuma mai mult decât produci înseamnă să te îndatorezi, să laşi pe umerii generaţiilor care urmează o povară grea. România nu-şi mai poate permite aşa ceva. Din păcate, la noi mulţi se îmbogăţesc făcând politică. Eu sunt un om deja realizat, nu depind de nimeni şi nu am de ce să fac compromisuri. Am muncit toată viaţa mea, chiar şi lăcătuş, pentru că a trebuit să-mi susţin singur studiile. Cred în oamenii care muncesc şi îşi câştigă onest pâinea. Ei trebuie sprijiniţi!”, susţine Balint Petrescu.

Omul pe care Partidul Democrat Liberal l-a aruncat în lupta electorală din Colegiul 3 din Timişoara, consideră că un prim pas pentru redresarea economiei ţării este necesitatea creării de locuri de muncă. „Mediul de afaceri suferă din cauza lipsei de perspectivă. Lipsa de predictibilitate fiscală a alungat investitorii. Situaţia nu poate decât să se degradeze dacă apar mereu noi şi noi taxe, în condiţiile în care foarte multe firme sunt deja în incapacitate de plată. România se va prăbuşi dacă mizăm în continuare pe o politică demagogică, pe promisiuni fără acoperire” punctează Balint Petrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

La Timisoara se strang fonduri pentru a oferi un pranz cald elevilor defavorizati. Doneaza!

A fost lansată cea de-a patra ediție a campaniei de strângere de fonduri ”O...

Teatrul National din Timisoara, campanie pentru ”amandoi”

Teatrul Național din Timișoara a demarat o nouă campanie ”Amândoi”, sub sloganul ”Intoleranță! Agresivitate!...

FOTO Reprezentantii M.A.I. din Timis, in campania ”10 Pentru Sigurana”

În perioada 7-20 septembrie 2019, la nivelul județului Timiș este în desfășurare o nouă...