Cel mai penibil moment al politicii moderne românești! Ponta, către ministrul pentru Ape: „Tu ce faci, fă, Doina aici? Aveai chef de niște inundații?”

- Advertisement -
Aflat în vizită printre sinistrații din județul Teleorman, premierul Victor Ponta a avut o discuţie mai mult decât surprinzătoare cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană. În afara situaţiei absolut penibile în care aceştia, împreună cu Liviu Dragnea, aflaţi într-o barcă, erau împinşi de pompieri şi jandarmi, deşi adâncimea apei abia dacă depăşea 30 de centimetri, premierul s-a făcut de râs într-un mod absolut penibil, iar ceea ce este şi mai penibil este că nici măcar nu recunoaşte.

Ponta i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”. Premierul Victor Ponta a declarat că a verificat înregistrarea discuţiei avute cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, marţi, la Beiu, şi că este clar că nu i s-a adresat acesteia cu termenul de „fă”, adăugând că nici nu băuse whiskey şi nici nu venise „de pe vapor”. „Dumneavoastră, multă răbdare şi mult calm. Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fă», m-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa, dar nu contează, contează că, orice vom face, unii o să ne înjure. Important este să faceţi lucruri, sunteţi miniştri, trebuie să vă faceţi datoria şi să nu plecaţi urechea la cei care ne înjură că facem”, le-a transmis Victor Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern care a avut loc azi.

Moment extrem de penibil îndrăznim noi să spunem cu atât mai mult cu cât el vine pe fondul incompetenţei de care dau dovadă politicienii care au făcut această deplasare, cei care alocă bani unor proiecte care trebuia finalizate de zeci de ani, doar după ce oamenii mor pe capete, unul dintre principalii artizani ai acestui circ de toată jena fiind însuşi Liviu Dragnea, fost „baron local” de… Teleorman. Şi uite aşa „Mickey Mouse” s-a făcut de râs, din nou… DACĂ MAI ERA CAZUL!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img