AcasăStiriSocialCondamnare definitivă cu suspendare pentru bărbatul care și-a sechestrat iubita și a...

Condamnare definitivă cu suspendare pentru bărbatul care și-a sechestrat iubita și a bătut-o timp de 22 de ore

Bărbatul care și-a sechestrat iubita și a bătut-o timp de 22 de ore, Adrian Claudiu Bajusz, și-a primit sentința definitivă. Aceasta însă este una blândă, el fiind condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru violență în familie.

În septembrie 2015, Adrian Claudiu Bajusz, de 35 de ani, și-a sechestrat iubita într-un apartament de pe strada Venus din Timișoara. Timp de 22 de ore, acesta a bătut-o neîncetat. În urma acestei experiențe traumatizante, Georgiana Radu s-a ales cu trei coaste rupte, răni la ochi, părul smuls din cap și vânătăi pe întreg corpul. Ea a reușit să fugă, spunându-i agresorului că se duce după țigări. Victima a făcut plângere la Poliție, însă oamenii legii l-au audiat pe Adrian Claudiu Bajusz doar după o săptămână. Agresorul a fost reținut pentru 30 de zile și apoi ținut sub arest preventiv, dar și arest la domiciliu.

În primă instanță, el a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu executare și plata a 20 de mii de euro daune morale. Curtea de Apel Timișoara însă a dat un alt verdict.

„În baza art. 421 pct.2 lit. a C.p.p. admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, partea civilă Radu Georgiana şi inculpatul Bajusz Adrian Claudiu împotriva sentinţei penale nr. 544 din 24.02.2016 pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr. 24315/325/2015. Desfiinţează sentinţa apelată şi rejudecând cauza: În temeiul art.199 alin.1 C.p., raportat la art.193 alin.2 C.p., cu aplicarea art. 375 C.pr.pen., raportat la art. 396 alin. 10 C.pr.pen., condamnă pe inculpatul BAJUSZ ADRIAN CLAUDIU, la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. În temeiul art. 91, art.92 Cp dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicată inculpatului Bajusz Adrian Claudiu şi stabileşte termen de supraveghere de 4 ani”, explică magistrații solutia pe scurt.

Potrivit magistraților, lui Adrian Claudiu Bajusz i se interzice să se apropie la mai puțin de 200 de metri de Georgiana Radu și familia ei, pentru o perioadă de patru ani. El va fi nevoit va trebui să presteze muncă în folosul comunității timp de 100 de zile la Piețe S.A. sau Horticultura S.A.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente