ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Crin Antonescu, îngrijorat de situația din Crimeea: România este o ţară care a avut de suferit de pe urma politicii sferelor de influenţă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Crin Antonescu, președintele senatului, se arată îngrijorat de situația din Crimeea, unde forțele rusești au ocupat bazele militare ucrainiene și amenință independența zonei. Antonescu cere organismelor internaționale, NATO, ONU și UE, să-și exprime suportul față de suveranitatea statului vecin, despre care, liderul PNL, consideră că este supus unor presiuni militare destabilizatoare.

„Evenimentele care au loc în Estul Ucrainei, în special în Crimeea, sunt deosebit de grave şi pot afecta stabilitatea în zona Mării Negre. Este necesar ca Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, celelalte ţări ale NATO, ONU să-şi exprime ferm suportul pentru statul ucrainean, care are dreptul de a decide singur, fără a fi supus unor presiuni militare, politice sau economice, asupra oportunităţii aderării la spaţiul valorilor democratice europene şi euro-atlantice”.

Îngrijorarea lui Antonescu, se arată în declarație, vine și din faptul că România se află foarte aproape de zona de conflict, și, mai mult, problema esențială este faptul că statul nostru a avut mult de suferit în urma politicii sferelor de influență. De aceea, penelistul cere, fără ezitare, solidaritate cu Ucraina și condamnarea etalării de forță a Rusiei.

„România este o ţară care a avut de suferit de pe urma politicii sferelor de influenţă şi tocmai de aceea cred că trebuie să ne manifestăm fără ezitare solidaritatea cu Ucraina, condamnând orice acţiune de forţă care poate fi interpretată ca o agresiune la adresa unui stat independent. Şi tocmai de aceea cred că trebuie să ne manifestăm fără ezitare solidaritatea cu Ucraina, condamnând orice acţiune de forţă care poate fi interpretată ca o agresiune la adresa unui stat independent”, afirmă Antonescu.

În încheiere, Antonescu a anunțat că va convoca Birourile Permanente pentru ca marți, Parlamentul să adopte o declarație oficială cu privire la mișcările din nordul Mării Negre:

„În calitatea pe care o am de preşedinte al Senatului, voi solicita, luni, convocarea Birourilor Permanente, pentru ca marţi, Parlamentul, reunit în şedinţă comună, să adopte o declaraţie privind situaţia din Ucraina pentru a ne manifesta astfel preocuparea faţă de evenimentele grave care au loc în apropierea noastră. Ca ţară vecină cu Ucraina, ca ţară situată la frontiera răsăriteană a UE şi NATO, România trebuie să aibă un profil mult mai pronunţat în aceste zile, să fie mult mai activă în plan diplomatic şi sper ca acest lucru să se observe la următoarele reuniuni internaţionale în care se analizează situaţia din Ucraina”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore