Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cum să-ţi ascunzi cele mai mari trei defecte când eşti pe plajă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Alegerea costumului de baie poate deveni obositoare şi stresantă, mai ales când vrei să ascunzi părţi ale corpului care nu-ţi plac. Un expert în modă te învaţă cele mai bune trucuri!

Pe plajă purtăm mai puţin şi arătăm mai mult. Cu toate acestea, există modalităţi de a scoate în evidenţă părţile care ne avantajează, ascunzându-le pe cele de care nu suntem mândre.

Iată câteva sfaturi de la Consuela Rusu, Fashion Adviser-ul New Look :

Defect 1 – Burtică proeminentă?

Nu te lăsa ispitită de negru, ci răsfaţă-te cu imprimeuri colorate, forme geometrice şi/ sau motive aztece. Cu un decolteu mulat şi interesant vei distrage atenţia de la talie către liniile bustului.

Recomandarea stilistului:

Nu merge pe sclipitor – paietele sau materialele lucioase accentuează orice formă mai voluptoasă. Alege un sutien cu push up, simplu, fără volănaşe sau alte aplicaţii voluminoase. Slipul să nu fie cu talie joasă şi optează pentru unul legat în lateral. Dacă îţi plac costumele întregi, alege unul închis la culoare şi cu imprimeuri. Dacă totuşi nu vrei să renunţi la negru, accesorizează-l. Un pareo pastel, ochelari de soare supradimensionaţi coloraţi şi o brăţară inspirată din motivele tradiţionale mexicane vor compensa monotonia cromatica a costumului de baie.

Defect 2 – Sâni prea mici?

Sutienele în culori tari, cu imprimeuri puternice, dau bustului mai mult volum.

Recomandarea stilistului:

Un sutien cu semicupe sau push up şi şnur după gât oferă instant percepţia de voluptate. Nu exclude însă sutienul fără şnur, mai ales dacă acesta are întăritor de cupă şi inserţii metalice care să accentueze decoletul.

Defect 3 – Şolduri late?

Poţi fi lată în şolduri din cauza construcţiei osoase, iar aici un slip cu talie joasă care să-ţi pună în evidenţă supleţea abdomenului este perfect. Sau lăţimea şoldurilor poate fi cauzată de surplusul de grăsime depozitat pe şolduri, iar în această situaţie ar trebui să mergi pe un slip negru care să subţieze.

Recomandarea stilistului:

Pentru subţierea şoldurilor plinuţe, recomand un slip clasic, monocrom, închis la culoare şi un sutien mulat, care să pună în valoare bustul, dar fără a exagera. Un decolteu în formă de „V” subtil este suficient.

Începe din timp căutarea costumului de baie potrivit!

Şi cum paza bună te fereşte de panică şi compromisuri de ultimă oră, te sfătuim să începi de pe acum să-ţi cauţi costumul de baie potrivit pentru forma corpului tău. Sursa:eva.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Se deschide ”sezonul estival” pe lacul Ghioroc

Consiliul Județean Arad și Primăria Comunei Ghioroc au anunțat că ”litoralului arădean” de la...

Un poliţist din Timiş a plecat în misiune în Bulgaria. Vezi ce are de făcut

În acest sezon, la solicitarea autorităţilor bulgare, faţă de perioadele anterioare, numărul poliţiştilor români...

Top 5 obiceiuri proaste ce afectează sănătatea femeilor

Iată câteva exemple: 1. Poartă zilnic tocuri înalte Multe femei optează pentru purtarea zilnică a pantofilor...