costume de baieCostumul de baie trebuie ales cu foarte multă atenţie, croiala, culoarea, imprimeul sunt caracteritici care îţi pot scoate în evidenţă calităţile şi îţi pot ascunde defectele.

Cum alegi costumul de baie

Ai o siluetă androgină? Pentru a da iluzia că silueta ta are forme alege un slippantalon scurt care va face ca talia să pară mai subţire, iar şoldurile mai late. Alege un costum de baie în două piese cu imprimeu, cu funde volane, detalii care vor aduce un plus de feminitate siluetei tale.

Pentru a aplatiza o burtică mai proeminentă este indicat să porţi un slip cu talie înaltă sau un costum de baie întreg.

Dacă ai bustul mic şi vrei ca el să pară mai mare alege sutiene cu bureţei, sutiene push- up (care ridică bustul) sau triunghiuri. Detalii cum ar fi volanele, florile aplicate pe sutien vor adăuga un plus de volum. Alege imprimeuri florale, dungi sau buline.

Pentru a ascunde nişte şolduri prea late optează pentru un slip închis la culoare, sutienul este bine să fie mai deschis la culoare sau spre deosebire de slip să fie imprimat. Sezonul acesta chiar se poartă în continuare costumele de baie cu slipul şi sutienul diferite ca imprimeu şi culoare.

Dacă vrei ca picioarele tale să pară mai lungi optează pentru un slip răscroit mai mult pe picioare, vei câştiga câţiva centimetri importanţi. Pentru a micşora o pereche de sâni foarte mari, alege sutiene cu cupe, care să susţină greutatea sânilor. Sutienul trebuie să aibă bretele mai groase pentru a nu lăsa urme inestetice pe piele. Sursa:unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.